info@divehardtours.com H-P 10:00-16:00 +36 1 785 8492

Kalymnos látnivalók

Fedezze fel Kalymnos szigetét az elsők között! A tömegturizmus által még érintetlen kis görög sziget csodálatos tájakkal várja az utazót. Legyen Ön is az elsők között! 

Pothiá főváros

Kalymnos fővárosa élénk színű házairól és kikötőjéről ismert. Pothiá városában található Görögország egyetlen szivacshalász iskolája, és itt található a legtöbb szivacshalász. Fedezzék fel a városkában sétálva a Kormányzói Palotát, a Szent Krisztus-székesegyházat, a szivacshalászat történetét bemutató Szivacsüzemet és a Részégeti Múzeumot. Kávézzanak egyet az olasz stílusú kávéházakban, vagy egyenes egy isteni finom tengeri herkentyűs fogást, amelynek alapanyagát frissen fogták hajnalban. 

Horió 

Tekintsük meg a Lovagvárat és a Perá Kásztró citadellát, ahová a helyiek a 11. században költöztek be egy török támadást követően, és laktak itt egész hét évszázadon keresztül. A kilátás innen egészen pazar, de készüljünk sok lépcsőre! A Hét Szűz Barlangja ókori emlék. 
 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.