Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Ibiza városok

Ibiza utazás , Ibiza szigetén lévő városok

IBIZA

A sziget fővárosa, eredeti nevén Evissa, egy bűbájos mediterrán helység, amelynek békéjét nyáron váltja fel a látogatók nyüzsgő élete. Ibiza egésze középkori hangulatot áraszt és erre a legjobb példa a város dombján található Dalt Vila városrész. A szűk utcácskákon sétálgatva találkozhatunk a középkori spanyol építészet minden apró részletével.
 

SAN ANTONIO

A sziget második legnagyobb városa. Tengerpartja többnyire sziklás, de itt is van kiépített, homokos rész. San Antonio szintén híres az éjszakai életről, de annál is inkább a Cafe del Mar-ról. A kávézó teraszáról lágy dallamok kíséretében este fél tíz körül csodaszép látvány tárul a nézőközönség elé, ahogy a nap tűzpiros izzógömbbé válva bukik a tengerbe, melyet a parton összegyűlt fiatalok kitörő tapsvihara fogad.
 

FORMENTOR SZIGETE

Ibiza szomszédságában egy 82 négyzetkilométer területű sziget igazi földi paradicsom. Érintetlen természet, hófehér homokos, öblökkel szabdalt partok, horgászok és búvárok álma.
 

PLAYA DEN BOSSÁN,valamint SANTA EULALIÁN

A kisgyermekes családok is szívesen üdülnek, hiszen a tenger csodaszép és a szállodákban gondoltak a legkisebbekre is. Több kilométer hosszú szakaszon sorakoznak a hotelek, amelyek szobái egytől egyig a tengerre néznek az erkélyek ferde kialakításának köszönhetően. A szállodák, üdülőkomplexumok a nyugalom és a zavartalan pihenés paradicsomai, az üdülőhelyek központjában viszont nyüzsgő élet zajlik, főleg esténként.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.