H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Ibiza fakultatív

Ibiza utazás, fakultatív programok

A fakultatív programok a helyszínen rendelhetők és fizethetők, spanyol, angol vagy német nyelvű helyi idegenvezetéssel.

Ibiza szigettúra (egész napos)
Autóbuszos kirándulás során kínálunk lehetőséget a sziget természeti és ember alkotta szépségeinek megismerésére. A rövid megállókkal tarkított programban alkalom adódik a festői öblök (San Miguel), történelmi emlékek (archeológiai és Etnográfiai Múzeum) és kultúra személyes élményére és megörökítésére.

Ibiza By Night (esti program)
Dalt Vilából induló (Ibiza elővárosa) gyalogos esti városnézés során csodálhatják meg a hangulatos mediterrán óváros kivilágított utcácskáit, majd az üdülőhely nyüzsgő központjában ér véget a program, ahol éttermek, bárok, diszkók biztosítják a szórakozási lehetőséget, és hajnalig lehet sangriát kortyolgatni, hallgatni a zenét, vagy éppen táncra perdülni.

Formentera (egész napos)
Az Ibizát körülölelő kis szigetecskék legnagyobbika Formentera. A 80 km2 területű sziget igazi földi paradicsom. Érintetlen természet, hófehér homokos, öblökkel szabdalt partok, horgászok és búvárok álma. Szálloda csak néhány van a szigeten, étterem és bár azonban rengeteg. A kirándulás során hajóval kel át a csoport a tengeren, a parton busszal folytatódik a túra.

Hajókirándulás (egész napos)
San Antonióból induló kirándulóhajóval közelítik meg az egyik legszebb természeti képződményét a szigetnek az „Es Vedra” sziklát, ahol lehetőség nyílik kipróbálni a környező selymes strandokat. A hajón könnyű spanyol ebéddel egészül ki a program

Hippi piac (félnapos)
A szerdánként a Punta Arabiban megrendezésre kerülő vásáron művészeti alkotásoktól a kézműves termékekig, vagy amiről a piac a nevét is kapta, hippi szerelésekig, minden mérsékelt árakon beszerezhető, ami szem szájnak ingere és szinte kötelező az alkudozás.

Aquapark (félnapos)
Szórakozás a sziget legnagyobb csúszdaparkjában, autóbuszos transzferrel a szállodától. Kaland és kikapcsolódás az egész családnak!

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.