info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Ibiza utazás infók

Ibizai utazás információk

Ibizáról röviden

Ibiza a Baleári szigetcsoport része, Európa egyik legszebb és leghangulatosabb gyöngyszeme. A tengerpart fantasztikus homokja és a jellegzetes, hófehérre festett középkori hangulatú házai, szűk kis utcácskái miatt „Fehér szigetként” is szokták emlegetni. Az egész sziget a Világörökség részét képezi föníciai, római és mór történelmi-kulturális értékei miatt. Csodálatos faunájával és flórájával - fák és virágok sokaságával - a tengerpart is elbűvöli a látogatókat, hiszen nagy kertek és parkok tartoznak egy-egy szállodához. Igaz hogy a sziget elsősorban változatos éjszakai életéről nevezetes a fiatalok között, melyektől picit eltávolodva valóban szemet gyönyörködtető helyekre büszke a sziget, mely nem véletlenül áll az UNESCO védelme alatt.
 

2016. július 1-től idegenforgalmi adó Ibizán

2016. július 1-től új idegenforgalmi adó kerül bevezetésre, melynek mértéke 0,5 - 2,- €/fő/éjszaka, a szállás kategóriájától függően. Az összeget a helyszínen, érkezéskor vagy elutazáskor, a szálláshelyeken kell fizetni, 16 éves kor felett.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.