info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Costa Brava fakultatív

Costa Brava utazás, fakultatív programok

Costa Brava utazás, MontserratBarcelona és a Montserrat kastély (egésznapos kirándulás)

Az egész napos kirándulás során megnézik a Montserrat kastélyt, ahol Katalónia védőszentjének, a montserrati Szűz Máriának a szobrát, a híres „Moreneta”-t (Fekete Madonna) is őrzik. Ezután megtekinthetik Barcelona leghíresebb építészeti remekeit: a Sagrada Familia templomot, Gaudi házait a Passeig de Grácia úton, az Espana főtér monumentális építményeit. Az ezt követő szabad program során érdemes elsétálni a középkori városközpontba, és megtekinteni Kolumbus Kristóf szobrát, valamint a Plaça de Catalunya teret.
Irányár: felnőtteknek 45 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 29 EUR
 

Andorra (egész napos kirándulás)

Ez az egész napos kirándulás elvezeti Önöket a Spanyolország és Franciaország között, a Pireneusok völgyében fekvő Andorrába, a vásárlás vámmentes paradicsomába. A kirándulás legfontosabb kellékei az útlevél és a bankkártya / készpénz. Csak angol nyelvű idegenvezetéssel.
Irányár: felnőtteknek 47 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 33 EUR
 

Barcelona Panoramica

Kiváló lehetőség Barcelona, Katalónia gyönyörű fővárosának megismerésére. Legjelentősebb építészeti alkotásai közé tartozik a Gaudí által tervezett Szent Család Templom (Sagrada Família), középkori történelmi központ monumentális gótikus katedrálisa, sok más épület a későbbi korokból, pl. a Parlament vagy a a Montjuic hegy tetején található olimpiai sportlétesítmények. Érdemes egy sétát tenni a város forgalmas főutcáján, a Ramblas-on, és a csendes kis történelmi utcácskákon is. A szabad program során lesz lehetőség vásárolni, a híres múzeumok (Dalí, Picasso, Miro) valamelyikét felkeresni vagy a híres új szórakoztató központ, a Mare Nostrum meglátogatására is, amely óriási tengeri akváriumával ideális kikapcsolódást biztosít az egész család számára.
Irányár: felnőtteknek 32 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 22 EUR
 

Fuentes bikaviadalok

Ez a kirándulás kifejezetten a bikaviadalok tematikájához kapcsolódik, amely spanyol kultúra szerves részét képezi. A kirándulás résztvevői egy nagy arénába látogatnak, ahol megismerkedhetnek a viadalokhoz kapcsolódó szokásokkal, a történelemben betöltött szerepükkel és a spanyolokra gyakorolt hatásukkal. A látványosság megtekintése mellett lehetőség nyílik Barcelona egyéb nevezetességeivel való megismerkedésre is (az ár a belépőjegyeket is tartalmazza). Sétát tehetnek a városközpontban, késő este pedig egy látványos víz- és fényjátékot tekinthetnek meg a Montjuic hegy tetején lévő nagy szökőkútnál, amely az 1929-es Világkiállítás alkalmából épült, a katalán parlament mintájára.
Irányár: felnőtteknek 34 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 25 EUR
 

Islas Medas

Costa Brava utazás, Islas Medas A Medas-sziget felé hajózva a modern Atlantída katamarán fedélzetéről ismerkedhet meg a katalán tengerpart varázsával, amely egyenetlen partjai és megközelíthetetlen szárazföldi területe miatt hosszú ideig a Földközi-tenger kalózai számára nyújtott menedéket. A katamarán üvegfalán keresztül a gazdag tengeralatti világot is megcsodálhatják. Csak angolul beszélő kísérővel.
Irányár: felnőtteknek 47 EUR + hajójegy
Gyermekeknek 10 éves korig 30 EUR + hajójegy
 

Dali élete

A kirándulás során közelebbről megismerkedhetnek azzal környezettel, amelyben a különc zseni, Salvador Dali felnőtt. Megtekintik az Ampurdan régióhoz tartozó Figueras városka Dali múzeumát, majd felkeresik Dali feleségének, Galának a házát Púbol faluban, ahol a művész a 80-as években élt, és amelyet megismételhetetlen művei díszítenek. Csak angolul beszélő kísérővel.
Irányár: felnőtteknek 45 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 30 EUR
 

Port Aventura

Disneylandhez hasonló élménypark, melyet a Universal Studios filmstúdió építtetett. Itt híres filmeket idéző környezetben próbálhatják ki a park látványosságait.
Irányár: felnőtteknek 52 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 45 EUR
 

Water World

Hatalmas vízi park Lloret del Mar-ban számos szórakozási lehetőséggel mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.
Irányár: felnőtteknek 27 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 17 EUR
 

Marineland

Marineland "Tengeri állatkert", ahol mindenki talál kedvére való szórakozási lehetőséget. Megcsodálhatják a betanított delfineket, oroszlánfókákat és papagájokat vagy kipróbálhatják Marineland vízi parkjában a Kamikaze csúszdát, a Fekete Lyukat, vagy a Canyon Rivert.
Irányár: felnőtteknek 28 EUR
Gyermekeknek 10 éves korig 20 EUR

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.