info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Vlora utazás

Pazar naplementék és csodás tengerpart

Albánia Vlora utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Látnivalók
Szótár
Albánia Vlora utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás üdülés.

Vlora város Albánia délnyugati részén, az Adriai-tenger partján, az azonos nevű Vlora kerület székhelye. Az ország negyedik legnépesebb városa, lakossága mintegy 90 600 fő (2006, becslés). Ipari város, Durrës után az ország második legjelentősebb kikötővárosa. Püspöki székhely.

Vlora a festői Vlorei-öbölben fekszik, Albánia negyedik legnagyobb városa, jelentős kikötő, ma már vezető ágazata a turizmus. Vlore tengerparti strandjai népszerű üdülőhelynek számítanak egész Albániában. Korfu közelsége miatt az átutazó, rövid ideig tartózkodó turisták száma szintén jelentős itt nyáron.

Elképesztően olcsó a nyújtott szolgáltatás, minőség és a népszerűsége ellenére ‘fillérekből’ kijön a nyaralás, nagy a verseny a szálláshelyek között a hosszú és csodaszép Albán tengerpartokon, amit az ismertebb görög és a montenegrói között találhatunk meg a térképen. Itt sokat tesznek érte, hogy visszajáró vendég-közösség alakuljon ki, és egyszer ne nyugat-európai vendégmunkásként kelljen leélni az életük nagy részét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.