info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Mallorca fakultatív

Mallorca fakultatív kirándulások

Mallorca szigettúra

Mallorca utazás fakultatívValamennyi kirándulás közül a legátfogóbb kirándulás, amelynek során elsőként meglátogatjuk a sziget védőszentjeként tisztelt lluci „Fekete Madonnát”, akitől a legenda szerint minden igaz ember kívánhat valamit. Utunkat a sziget leghíresebb természeti látványossága, a Calobra-öböl felé vesszük, ahová már az odavezető út maga is káprázatosan szép és izgalmas. Kanyargós szerpentinek, változatos növényzettel tarkított erdőkön keresztül, majd kopár szurdokvölgyek mentén haladva jutunk el a Calobra-öbölbe, ahol a Parreis-patak találkozik a tengerrel. Itt fürdés, majd hajóút a festői Port de Sóller városába. Innen kisvasúttal haza, vagy – igény esetén – folytatjuk a nyugati part felfedezését Son Marroig egykori Habsburg-birtokával és a Chopinről világhírűvé vált Valldemossa városának felfedezésével.
Irányár: 56 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 28 EUR/fő
 

Mallorca Akvárium Palma

Európa második legnagyobb akváriuma felejthetetlen élményt nyújt látogatóinak és bepillantást enged a tengeri élővilágba. Az óriási akváriumok lenyűgözik a kicsiket és nagyokat egyaránt, a látogatók minden nap megnézhetik az állatok etetését is. A park egyik részéhez tartozik az ún. dzsungel is. A kirándulás összeköthető egy délutáni csúszdaparkozással Európa egyik legnagyobb vízi parkjában az Aqualand Arenalban. Ebben az esetben az akvárium megtekintése után még néhány órájuk marad fürdőzésre és a vízi attrakciókra.
Irányár: 30 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 25 EUR/fő
 

Mallorca Son Amar

Az esti program során meglátogatnak egy 16. századi mallorcai rezidenciát, hogy egy mágikus estét töltsenek itt. A régi építészeti stílussal kontrasztban van a modern ünnepi szalon, ahol a kiadós vacsora kerül tálalásra. A vacsora tradicionális mallorcai ételekből áll, az étkezés alatt varieté műsort tekinthetnek meg. A programba tartozik a spanyol balett, a mágus fellépése majd az est lezárásaként fény- és vízi show várja önöket és élő zenére táncolhatnak.
Irányár: 69 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 35 EUR/fő
 

Mallorca Western Park (egész napos kirándulás)

Vízipark látogatás különböző nagyságú és formájú csúszdákkal, néhány medencével és úszómedencével, animációs programokkal gyermekek és felnőttek részére egyaránt. S mindez hamisítatlan vadnyugati környezetben.
Irányár: 30 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 20 EUR/fő
 

Mallorca Magic Katamarán

Katamaránnal hajókázás, megállóval a sziget egyik legszebb strandjánál. A program alatt fürdőzés, napozás vagy snorkelezés (a felszerelés kölcsönzése az árban) várja. A hajó ezután Paguera irányába veszi az irányt vagy a Bahia de Palma öbölbe. Az ár tartalmaz egy finom ebédet vagy vacsorát (grillezett hús, halak, friss saláták) és italokat (Sangria és víz).
Megjegyzés: Ez a program nem elérhető a sziget északi részén lévő hotelekből.
Irányár: 60 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 30 EUR/fő
 

Mallorca Es Fogueró

Fergeteges és exkluzív varietéműsor egy mallorcai nemesi család 21. századi technikával felszerelt, de 16. században épült birtokán. A főként flamenco zenével és tánccal fűszerezett, hihetetlenül magas színvonalú műsor megtekintése közben többfogásos vacsorát szolgálnak fel, korlátlan italfogyasztással.
Irányár: 50 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 28 EUR/fő
 

Mallorca Marineland

A Palmától 12 km-re található Portals Nous-ban kiépített Marineland nemcsak egzotikus tengeri állatkertjével és strandjával, hanem világszínvonalú papagáj-, fóka- és delfinbemutatójával is immár 32 éve vonzza a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.
Irányár: 44 EUR/fő (transzferrel)
Gyermekeknek 12 éves korig: 35 EUR/fő (transzferrel)
 

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.