info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Lanzarote fakultatív

Fedezze fel Lanzarote szigetét magyar nyelvű fakultatív kirándulások keretében! Hatalmas helyi tapasztalattal rendelkező idegenvezetőnk a sziget minden apró titkába beavatja utasainkat. Az alábbi programok csak utasaink számára elérhetők, és tájékoztató jellegűek, az egyik partnerünk kínálatát mutatják. Az aktuális fakultatív programlistát és a pontos árakat minden esetben az idegenvezető adja oda utasainknak érkezés után, ezekre befizetni is nála van lehetőség.

Lanzarote szigettúra magyar nyelven

Fedezze fel Lanzarote szigetének lenyűgöző természeti jelenségeit és leghíresebb látványosságait exkluzív, magyar nyelvű szigettúránk keretein belül. Az egész napos program során ellátogathat többek között El Golfoba, a Timanfaya Nemzeti Parkba, La Geria borvidékére és a sokak által legkülönlegesebb látványosságnak tartott Jameos del Agua vulkanikus barlangba, melyben egy koncertterem is található. Utazásunk első állomása Los Hervideros, ahol hogy élvezheti a vad, hatalmas hullámokkal ostromlott sziklapartok látványát. Majd El Golfo faluba érkezünk, ahol megtekintheti Lanzarote szimbólumává vált zöld tavat, ezt követően a Timanfaya Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. A nemzeti parkban teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét. Ebéd után irány a Mirador del Rio kilátó, ahonnan gyönyörű kilátásban lesz része a Lanzarotéhoz tartozó Chinijo szigetvilágra. A kirándulás utolsó megállója Jameos del Agua, egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer, amelyben alagutak és termek váltják egymást.
Ár: 89 EUR / fő.

Fuerteventura felfedezése

Utazása reggel Playa del Inglésről indul, az első megálló Barranco de Guayadeque, ahol az őslakosok barlangjait, és egy barlanglakást is felfedezhet. Természetesen kóstolót kap a híres Serrano sonkából is. A következő állomásunk Arucas, ahol Spanyolország legrégebbi rumgyára működik. Itt megkóstolhatja a készülő italokat. Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát. Majd meglátogatjuk a Playa Las Canterast, amely a világ második legnagyobb városi strandja, ill. lehetősége adódik az Auditórium megtekintésére, vásárlásra Las Arenas Plázában, sétálni, kávézni Las Canterason sétányán, vagy strandolni. A kirándulás során igényelhet ebédet, melyet kérjük, hogy a program megrendeléskor jelezzen helyi képviselőnknek!
Ár: 56 EUR / fő.

Jeep túra északon

Lanzarote felfedezésének egyik legkalandosabb módja kétségtelenül a terepjáróval való barangolás. A program egy kaktuszültetvényen kezdődik, ahol megismerkedhet a bíbortetű felhasználásának formáival. Észak felé haladva a karaván eljut a Jameos del Agua és a Verdes barlangokhoz, ahol választhat, hogy melyik barlangot látogatja meg (az ár magában foglalja a barlanglátogatást). A túra egészen Orzola halászfaluig folytatódik, majd egy csodálatos kilátóból megfigyelheti az öt apró szigetből álló Chinijo szigetcsoportot. Az építészeti örökségeiről híres Haria érintésével vezet az út az ezer pálma völgyébe, ahol a sziget egy addig ismeretlen arcát mutatja meg. A program a néhai festő, szobrász és építész, César Manrique házánál ér véget.
Ár: 59 EUR / főtől.

Rancho Texas

Egy darabka Texas a Kanári-szigeteken, melynek témáját azoknak a kanári családoknak a története adja, akik 1730-ban az Újvilágba vándoroltak és megalapították a texasi San Antonio várost, melynek vezetőtestülete csak kanári emberekből állt. Egy hatalmas élménypark várja önt és családját vízi csúszdákkal, különböző műsorokkal, történelmi tárlatokkal és bemutatókkal. Látogatása során kipróbálhatja a csúszdázást a vízeséseken, megismerkedhet az aranyásás, a lasszóvetés és a cowboyok fortélyaival, kenuzhat és lovagolhat is. Kihagyhatatlan program a delfinek, az oroszlánfókák és a ragadozómadarak bemutatója. Amennyiben még különlegesebb élményt keres, felárért együtt úszhat a delfinekkel és az oroszlánfókákkal is, és ezt a kalandot fotón megörökítve magával is viheti.
Ár: 30 EUR / főtől.

Tengeralattjáró

A légkondicionált, tágas és kényelmes, 30 méter mélyre lemerülő tengeralattjáróval könnyen és kényelmesen ismerheti meg az Atlanti-óceán élővilágát. A program felejthetetlen élményt nyújt családjának, merülés után oklevelet kap.
Ár: 55 EUR / fő.

Katamarán túra a Papagayo-öbölbe

Vegyen részt egy katamarán-kiránduláson a Papagayo-öbölhöz, ahonnan csodás látvány nyílik a homokos strandokra. A part közelében horgonyt vetnek, majd várnak önre a különböző vízi sportok: fürdés és sznorkelezés a kristálytiszta vízben (a felszerelés biztosított), illetve felpattanhat egy jetskire is. A fedélzeten frissítőket kortyolgatva kényelmesen napozhat, sőt még egy finom ebédet is elfogyaszthat. GOLD családi program: Szórakoztató kalózprogramot kínál az egész családnak, melynek során a résztvevők is aktív tagjaivá válnak a kalózok csapatának. PLATINUM felnőtt program: Igazi koktélozós, napfürdőzős pihenés kizárólag felnőtteknek.
Ár: 59 EUR / főtől.

Búvárkodás kezdőknek és haladóknak

A program gyönyörű, érintetlen óceáni látványosságokat garantál a búvárkodni vágyóknak. A szigetet övező vizekben páratlan vízalatti tájakat fedezhetnek fel: szelíd lankák, meredek sziklafalak és lávafolyások között úszhatnak, de itt van a világ leghosszabb víz alatti vulkanikus alagútja, a Túnel de la Atlántida is, ami 1500 méteren át húzódik az óceán mélyében. A természeti képződmények mellett az óceán élővilága is rendkívül gazdag. Nemcsak a profi búvárok merülhetnek, a kezdők számára is biztosított a lehetőség, hogy kipróbálják ezt a csodálatos sportot és átessenek a beavatási szertartáson.
Ár: 35 EUR / főtől.

Naplemente és delfinles hajóval

Élvezze a naplementét egy katamaránon, csatlakozzon hozzánk egy izgalmas kirándulásra! A program során delfinrajokat is keres a hajó, miközben pezsgőt és süteményeket szolgálnak fel.
Ár: 42 EUR / fő.

Víz alatti múzeum

Jason de Caires Taylor titokzatos vízalatti világot teremtett, ahol a művészet és a természet együttélése jelenik meg. Az ember és a természet közötti kapcsolat, romantikus és apokaliptikus érzetét nyújtja a látogatóknak. A sziget és az azt körülölelő óceán partközeli szakasza az UNESCO Bioszféra Rezervátum része, ami néhány évvel ezelőtt a világon egyedülálló vízalatti szoborparkkal bővült. A Museo Atlantico-ban kiállított művek Jason deCaires Taylor brit szobrász alkotásai. A szobrok 12-15 méter közötti mélységben állnak, hétköznapi élethelyzeteket ábrázolnak, akár 300 évet is kibírnak épségben a sós vízben és idővel a természet részévé válnak. Kezdő búvároknak két napos programot ajánlunk, az első napon a múzeumlátogatáshoz szükséges merülési ismereteket oktatják.
Ár: 72 EUR / főtől.

Katamarán La Graciosa szigetére

Hajózzon egy gyönyörű katamaránnal La Graciosa szigetére, amely a kanári szigetcsoport legújabb lakott tagja. Csendes és gyönyörű strandok várják. A 4 órás program során úszhat, búvárkodhat, kajakozhat, és pihenhet a kristálytiszta vízben gyönyörködve. Az utazás alatt lehetősége lesz egy fél órás sétát tenni La Graciosa kikötőjében. A kirándulás ára tartalmazza az ebédet és az italokat is.
Ár: 59 EUR / fő.

Lobos sziget felfedezése

Járt már lakatlan szigeten? Élvezze a nap sugarait egy katamaránon, fedezze fel a delfinek játékát az Atlanti-óceánban és járja be Lobos csodálatos szigetét, ahol csendes és gyönyörű strandok várják. A program során 2 és fél órás szabadprogramra is lehetősége lesz: induljon el egy magányos partszakaszra, élvezze a csendet és az Atlanti-óceán közelségét! A kirándulás ára tartalmazza az ebédet és az italokat is.
Ár: 42 EUR / fő.

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására:
 • Ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • A helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait. Információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.
Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
 • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet.
 • A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
 • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
 • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött. Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
 • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
 • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours és az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. március 12..
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.