Kos utazás, fakultatív kirándulások

Kos fakultatív kirándulások

Kos utazás faklultatív kirándulások, last minute olcsó akciós utazások, nyaralás, üdülés

Kos szigettúra

Az egész napos kirándulás során megismerik a Kos sziget legjelentősebb látnivalóit. Elsőnek az Asklepion gyógyközpontot, amely Hippokratész gyógyítási módszereit alkalmazza. Asklepion után a 846 m magas Dikaios hegy lábánál található Zia falu megtekintése következik. Ez egy tipikus görög falu, amely alacsony, fehér épületekből áll. Ilyenekben működnek azok a kis üzletek is, ahol helyi kézműves termékeket lehet vásárolni. A faluban fényképezésre is van lehetőség, mivel innen gyönyörű kilátás nyílik a Tigaki és Marmari gyönyörű tengerpartjaira. A következő állomás a sziget központjában fekvő Antimachia, ahol megtekintik a szélmalmot, majd továbbindulnak Kefaloszba, a sziget déli részének utolsó falujába, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Kamari-öbölre. Itt, a Kamari-öbölben ebéd (az ár nem tartalmazza), utána fürdési lehetőség. A visszaúton meglátogatják Kardamenat, a második legkedveltebb turistaközpontot a szigeten, és sétálhatnak szűk utcácskáin. Visszaérkezés kb. 16:30-kor.
Irányár: felnőtteknek 35 EUR
Gyermekeknek 2-12 éves korig 15,5 EUR, 13-17 éves korig 31 EUR

Kos utazás fakultatív program - Törökország – Bodrum

Egy Kos szigeti nyaralás nem lenne teljes a közeli Ázsia, és természetesen Törökország meglátogatása nélkül.
A szállodából Kos kikötőjébe, majd onnan hajóval Bodrumba indulnak, ahol 45 perc múlva már ki is kötnek. Bodrum nagyon szép kisváros, helyes kis kikötővel. Innen indul a városlátogatás, amelynek során nem csak a város történetét ismerhetik meg, de egy aranyüzletben az ékszerek készítésének folyamatát is megfigyelhetik. Ezután szabad program következik, majd kb. 16 órakor ismét hajóra szállnak, és visszaindulnak Kos szigetére. A kikötőből busz viszi vissza az utasokat a saját szállodájukba. A programra mindenképpen hozzák magukkal érvényes útlevelüket (a személyi nem elég)!
Irányár: felnőtteknek 42 EUR
Gyermekeknek 2-12 éves korig 22 EUR

Kos utazás fakultatív program - Nissyros ( egésznapos kirándulás )

Nissyros a Dodekanosz-szigetcsoport egyik legismertebb, vulkáni eredetű szigete. A busz a szállodából Kardamena kikötőjébe viszi az utasokat, ahonnan kb.1 óra alatt jutnak el hajóval Nissyros kikötőjébe. Innen rövid buszozás után érnek el a tűzhányóhoz. Az idegenvezető röviden ismerteti a tűzhányó és a sziget történetét. A vulkáni utóműködés jelei az itt látható bugyborékoló iszapos tavak és a kitörő gejzírek. A kikötőbe visszatérve lehetőségük lesz megismerkedni Madraki város szűk utcáival és kék-fehérre festett házaival. Kis séta után megtekinthetik a Pangia Spilianit, az egyik legszebb görög kolostort. Utána ebédelési lehetőség (az ebédet az ár nem tartalmazza). Kb. 16:00 órakor érkeznek vissza a hajóval Kardamenába, ahol autóbusz várja az utasokat, és visszaviszi őket a szállodába.
Irányár: felnőtteknek 43 EUR
Gyermekeknek 2-12 éves korig 18 EUR

Kos utazás fakultatív program - Kalymnos ( egésznapos kirándulás )

Kos utazás fakultatív Kalymnos
A szállodából busz viszi az utasokat Mastichari kikötőjébe. Gyönyörű, fából készült vitorlás hajóval kelnek át Kalymnos szigetére (kb. 45 perc). A sziget magán strandján fürdési lehetőség, majd a helyben készített, görög specialitásokat (görög borok, saláták , polip) tartalmazó ebéd elfogyasztása. Az ebédet az ár tartalmazza.
A kellemes pihenés után elindulnak Pothiba, Kalymnos fővárosába. A nyüzsgő kikötő megtekintése után egy korall farmra látogatnak, ahol a helyi korallgyűjtők technikáival, és korallok megmunkálásával ismerkedhetnek meg. Kb. 16:30-kor hajóznak vissza Mastichariba, ahonnan busz viszi vissza az utasokat a szállodába.
Irányár: felnőtteknek 44 EUR
Gyermekeknek 2-12 éves korig 22 EUR

Kos utazás fakultatív program - Görög vacsora

Esti program, amelynek során felkeresnek a tipikus kis görög falut, Ziát, és egy hangulatos vacsora keretében megismerkedhetnek a görög ételekkel, italokkal és táncokkal. A szállodától kb. 18:30-kor indulnak és egy pár perces út után megérkeznek Ziába. Innen gyönyörű kilátás nyílik Marmari és Tigaki tengerpartjaira, és csodálatos képeket készíthetnek a napnyugtáról. A faluban lesz idő vásárlásra is, majd kb. 20:30-kor elindulnak a görög tavernába vacsorázni. A vacsora alatt tipikus görög táncokat tekinthetnek meg, később pedig a táncosok mindenkit táncra invitálnak. A vacsorát és az italokat az ár tartalmazza. Kb. 23:00 órakor ér véget a show, utána busszal visszamennek a saját szállodájukba.
Irányár: felnőtteknek 43 EUR
Gyermekeknek 2-12 éves korig 18 EUR

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.