info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Kenya búvárkodás

Kenya búvárkodás

Mombassa, Indiai-óceán, csodálatos korallzátonyok Kristálytiszta víz, érintetlen tengeri élővilág.

Búvárkodás , merülőhelyek

Kenyi búvárkodás búvár
Próba merülés
A próbamerülés azok számára nyújt csodás élményt, akik még nem profi búvárok, viszont akiket már nem elégít ki a felszínen való úszkálás.
A próbamerüléshez, más néven intróhoz, nem kell képzett búvárnak lennie.
Mialatt a hajó elindul a kikötőből reggel, és megérkezik az első merülőhelyre, a búvároktatók elmagyarázzák Önnek a legalapvetőbb dolgokat, amit tudnia kell a merülésről.
Teljes búvárfelszerelést adnak Önre a merüléshez. Ezután az oktatóval beugranak a víz, aki szép lassan bevezeti Önt a Indiai-óceán mélyebb világába. Ám azért nem mennek majd túl mélyre, legfeljebb néhány méterre.
Az oktató fogja a kezét egész merülés alatt, kezeli Ön helyett is a búvárfelszerelést. Eközben Önnek csak egy dolga lesz a víz alatt: élvezni a súlytalanságot, és gyönyörködni ebben a hatalmas akváriumban.
Sznorkelezés
A sznorkelezés azt jelenti, hogy a hajón adnak Önnek búvármaszkot, légzőcsövet (ezt hívjuk szorkelingnek) és uszonyt, és a víz felszínén úszva nézegetheti az Indiai-óceán csodálatos élővilágát. Számtalan szebbnél szebb koralt és halat fogs megismerni a felszín közelében. Szinte úsznia sem kell, mivel a tenger magas sótartalma miatt a víz tetején tud maradni.
A hajó mindig egy olyan helyen köt ki, ahol a sznorkelezésre ideális lehetőség nyílik. A bátrabb és a gyakorlottabb úszok számára itt a lehetőség a szabad-tüdős merülések végzéséhez.
Kenyai búvárklubok
http://www.divingthecrab.com/
http://www.buccaneerdiving.com/
http://www.diveinkenya.com/
http://www.peponidivers.ch/

Kenyai búvárkodás, merülőhelyek

Kenya búvárkodás búvár merülőhelyek
FONTOS
Mi nem tudunk segíteni búvárkodás ügyében, a kinti idegenvezetőt kérdezzék közvetlenül érkezés után.
Jelen oldalunk tájékoztatás miatt jött létre, az egyes búvárbázisok gyakorlata a fentitől eltérhet.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.