info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Kenyai körút utazás

Ismerje meg az afrikai vadvilágot!

Kenyai körutak, körutazások, körút

Ezen az oldalon 5 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kenyai körutak, körutazások, körút. Az Emlékek Afrikából körutazás programja: Budapest - (Hurghada) - Mombasa - Watamu - Tsavo Nemzeti Park - Amboseli Nemzeti Park - Nairobi - Nakuru Nemzeti Park - Maasai Mara Nemzeti Park - Mombasa - Watamu - Mombasa - (Hurghada) - Budapest
További leírások az adott program alatt.

A kenyai körutazás repülővel Prágából indul. Külön igényre segítünk a Budapest - Prága repülőjegy megvásárlásában.
 • Print Pack Sign Expo - PPSE Kiállítás Kenya
  10.2021. June
  Print Pack Sign Expo - PPSE Kiállítás Kenya2021. June 10. 09:002021. June 12. 19:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  A PPSE egy speciális kiállítás, amelynek célja az üzleti potenciál feltárása a feltörekvő nemzetközi piacokon és a kisebb potenciális területeken. A kiállítók a világ minden tájáról részt vesznek, és berendezéseik és gépek élő prezentációit mutatják be.
 • Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE
  10.2021. June
  Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE2021. June 10. 09:002021. June 12. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  A kenyai Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás Afrikában a legnagyobb nemzetközi kiállítás több ágazatú termékek, berendezések és gépek számára. A világ minden tájáról származó lenyűgöző termék- és szolgáltatássorozattal a látogatók számára lehetőséget kínál a legmodernebb termékek és szolgáltatások beszerzésére, valamint a legújabb piaci trendek megismerésére és megbeszélésére. Kelet-Afrikában nincs más kapcsolódó kiállítás, amely ugyanazt a minőséget, mennyiséget és változatosságot biztosítja a vevők és a forgalmazók számára.
 • FoodAgro Kenya
  10.2021. June
  FoodAgro Kenya2021. June 10. 10:002021. June 12. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  Ezen az eseményen többet megtudhat arról, hogy milyen újdonságok vannak az élelmiszer-, szálloda-, konyha- és mezőgazdasági területeken, és bemutathatja saját termékeit a fogyasztók és a potenciális ügyfelek számára. A kiállítók korábbi rendezvényeinél szerzett tapasztalatok és megjegyzések azt mutatják, hogy a külföldi látogatók képezik a kiállítás legnagyobb részét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.