info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Japán utazás vásárlás

Japán az egész világ fogyasztási cikkeinek magas hányadát állítja elő. A világhírű japán termékek miatt az ide látogatók idejük tekintélyes részét vásárlással töltik.

Ajánlott vásárlói negyed Tokióban a Ginza, Shinjuku és Shibuya városrész. Műszaki cikkek vásárlására az Akihabara negyedet javasoljuk. Japánban mindenhol találhatunk éjjel-nappal nyitva tartó boltokat, amelyek gazdag választékot nyújtanak. A japán nagyáruházakban január és július hónapban óriási akciókkal és árleszállításokkal találkozhatunk. Ha nagyon kedvező áron szeretne vásárolni, látogasson el az úgynevezett „100 jenes” boltok egyikébe.
Japán vásárlás utazásBolhapiacok

Mindenképpen megér egy látogatást a bolhapiacok kavalkádja, ahol különleges élmény a kimonókba öltözött, asztaloknál alkudozó, egyedi cikkeiket kínáló helyiek látványa. A legtöbb bolhapiac templomok és szenthelyek közvetlen közelében található és késő délutánig nyitva tart.

Adómentes vásárlás

Azok a turisták, akik útlevéllel tudják igazolni, hogy rövid időtartamra érkeztek Japánba – és az egy nap alatt megvásárolt árucikkek összege meghaladja a 5 ezer jent, azoknak lehetőségük van visszaigényelni a 8 % fogyasztási adót. Nem tartozik az adómentes cikkek körébe az alkohol, a cigaretta és a gyógyszerek, valamint a filmek és elemek.
A legtöbb áruházban találhatunk vámmentes (duty free) boltokat.

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.