Japán utazás körutazás last minute olcsó akciós.

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Japán utazás körutazás last minute olcsó akciós utak

Japán utazás

Japán a világ legbiztonságosabb országa, így nem kell figyelnünk semmire, csak hogy lássuk, amit meg akarunk nézni. Tükörsima minden út, így a lábunk elé sem kell folyamatosan bámulni. A közlekedés egészen kiváló, mindenhova megy valami kötöttpályás dolog, de a busztól sem kell megijedni, mert bár sokáig tart azzal eljutni A-ból B-be, de kényelmes. Minden metrómegállóban meg forgalmasabb helyen tudunk információt kérni valakitől, de az utastájékoztatás egyedülálló, csak meg kell szokni. A nagyon forgalmas helyeken bajban lehetünk elsőre, hogy megtaláljuk, amit keresünk, ezért mindig számoljunk rá időt, hogy kicsit eltévedünk. Minden turistahely könnyen megtalálható, és az odajutás sem okoz gondot.

Tokió utazás

Tokió egy halászfaluból nőtte ki magát a világ egyik legnagyobb gazdasági központjává. Annak ellenére, hogy a japán fővárosban több mint 13 millióan élnek, a világ egyik legbiztonságosabb városának számít. A nyüzsgő, neontól fénylő metropolisz felejthetetlen élményeket tartogat a szórakozni, vásárolni vagy művelődni vágyó látogatóknak. A város egyik fénypontja a káprázatos Császári Palota, valamint az Edo Kastély, ami egykor a világ legnagyobb erődítménye volt. Shitamachi, Tokió óvárosi negyede megőrizte a régi idők hangulatát. Az Ueno Park, amelyben számtalan kulturális emlékhely és múzeum található, tavasszal, a cseresznyefák virágzásakor valóságos paradicsommá válik. A Higashi Gyoen kert színpompás virágaival és csodálatos környezetével ideális hely a kikapcsolódáshoz. Ginza, az elegáns bevásárlónegyed számos üzletével vonzza a vásárlókat. Roppongi és Shinjuku, a diszkók, éttermek és éjszakai klubok sosem alvó negyedei mágnesként vonzzák a szórakozni vágyókat.

Yokohama utazás

A főváros közelében fekvő Yokohama az ország második legnagyobb városa. Mint fontos kikötőváros, tradicionálisan jelentős kereskedelmi központnak számít, amely számos történelmi épületnek és zöldellő parknak ad otthont. A vásárlás és a japán gasztronómia kedvelőinek mindenképpen meg kell látogatni a Minato Miarai 21 negyedet, mely a város tengerpartjánál helyezkedik el. A Kínai Negyed felejthetetlen élményeket kínál az ínyenceiknek.

Kamakura utazás

A csendes szentélyek és a tengerpart mellett meghúzódva található Kamakura városa, mely egykor Japán fővárosa volt. Az óriási bronz Buddha szobor a város jelképéve nőtte ki magát: Daibutsu 12 méteres magasságával és 122 tonnás súlyával egyedülálló látványt nyújt. A különböző korokból származó templomok és szentélyek hűen tükrözik a város egykori arculatát. A templomok körül gyönyörű virágoskertekre lelhetünk.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.