info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Costa Del Sol városok

Costa Del Sol városai

Costa Del Sol utazás MalagaMalaga
Costa Del Sol székhelye, szép kikötőváros, a régió kereskedelmi központja. Történelmi és kulturális emlékeit számos építmény őrzi (Alcazaba erőd, Gibralfaro vár, Katedrális, Plaza del Merced, Plaza de Torros). Nemzetközi repülőtere fogadja a térségbe érkező turisták százezreit.

Torremolinos és Benalmadena
Costa Del Sol legismertebb üdülőhelyei. Torremolinos a nyüzsgést, szórakozást kedvelőknek ajánljuk, a vele szinte egybeépült Benalmadena 9 km-es tengerpartjával és jachtkikötőjével nyugalmasabb üdülésre csábítja a látogatókat. A kávézók, éttermek mellett kalandos vízipark, és delfinárium is szórakoztatja mind a gyermek, mind a felnőtt vendégeket.

Fuengirola
Már az 1960-as években kedvelt üdülőhely volt, mára telis-tele van magas színvonalú szállodákkal. Családbarát üdülőhely, mely legnagyobb vonzereje a sok víziés egyéb sportlehetőség, a valamint a hosszú, homokos tengerparti strand Hangulatos kikötője naponta fogadja a friss tengeri árut és heti egy alkalommal színes piac várja a látogatókat. Az esti szórakozásról bárok és éttermek sokasága gondoskodik.

Costa Del Sol MarbelaMarbella
Andalúzia legismertebb üdülőhelye, a társasági élet központja, fényűző üdülőhely, ahol a szépek és gazdagok, a nemzetközi jet set mulat. A legjobb éttermekről és szállodákról, kaszinókról, valamint lüktető éjszakai életéről nevezetes. Központi teréről a Plaza de los Naranjos-ról nyílnak az óváros keskeny utcái, hangulatos terei. Puerto Banus néhány kilométerre található Marbellától, a régió legdrágább üzleteivel és nagyvilági vendégkörével.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.