info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Costa Del Sol fakultatív

Costa Del Sol utazás , fakultatív programok

Minimum 10 fő részvételével indulnak.

Sevilla (egész napos)
Egésznapos autóbuszos kirándulás Andalúzia legnagyobb városába, a flamenco őshazájába, melyről Carmen, a sevillai borbély vagy Don Juan juthat eszünkbe. Itt található a Real Alcazar palota, ahol még ma is vannak a királyi család számára fenntartott lakosztályok, kertjei lélegzetelállítóak, a mór időket idézik. A La Giralda – a hatalmas mór torony a város egyik legmonumentálisabb nevezetessége, Plaza de espana, Mária Lujza park – az elegáns parkból a közeli vízesés robaja is hallatszik, a Santa Cruz negyed, a Judeira az egykori zsidónegyed, a székesegyház és még sok nevezetesség megtekintése.

Costa Del Sol utazás Granada fakultatív programGranada (egész napos)
Aki nem látta Granadát nem látott semmit, tartja egy spanyol mondás. A program fénypontja a mór és keresztény építészet izgalmas keverékének világhírű példája, az Alhambra palota, mely napjainkban az UNESCO Világörökség részéhez tartozik. Építészete mór arab alapokon nyugszik, a későbbi korok azonban hozzátették saját védjegyüket, hiszen a Naszridák palotájáról híres Alhambrában az V. Károly által hozzátoldott reneszánsz palotát is megcsodálhatjuk. Szökőkutak, belső udvarok, parkok és medencék díszítik az egyedülálló alkotást. Ezt követően a belváros megtekintésével zárul a kirándulás.

Cordoba (egész napos)
A 10-ik században Cordoba volt a nyugat-arab civilizáció legjelentősebb városa, így ma is mór építészetéről híres, de emellett az ókori római és a későbbi katolikus uralkodók is sok látnivalót hagytak az utókorra: a nyugati iszlám legfőbb mecsetjének tartott Mezquita mecset, mely egyik részében keresztény ceremóniákat tartottak, és katedrálissá építették át. Aki egyénileg Cordoba felé veszi az irányt útközben érdemes betérnie a Fuente de Piedra tavi Nemzeti Parkba, ahova februártól augusztus végéig közel 10 ezer flamingó költözik, rózsaszínbe öltöztetve a tájat.

Gibraltár (egész napos)
A Nagy-Britanniához tartozó, pár négyzetkilométeres terület egzotikus különlegesség Európában. Az Atlanti-óceánt és a Földközi-tengert összekötő kapu a világóceán egyik legforgalmasabb pontja, és híres delfinmegfigyelő hely is egyben. A program során a Gibraltári-szoros, egy mór erőd és a világítótorony megtekintése. Az Afrikához oly közel lévő területen bárki találkozhat Gibraltár híres berber majmaival, hiszen ismert látványossága a sziklán élő majompopulációja. És tiszta időben megpillanthatja a fekete kontinens partjait.

Marokkó (egész napos, ebéddel)
Kora reggel transzfer Algeciras kikötőjébe, onnan elutazás hajóval a marokkói Tetuánba. Rövid városnézés (Kashba, Medina, piac, bazár) után ebéd, majd szabadidő, vásárlási lehetőséggel.

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.