info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Zanzibár fakultatív

Zanzibar fakultatív programok és fakultatív kirándulások magyar nyelven


Közvetlen charterjárattal immár elérhető Zanzibár 2023-ban! Íme a magyar nyelvű fakultatív programjaink, amelyekre a helyszínen lehet jelentkezni kinti magyar idegenvezetőnknél. A programok, az árak és az árfolyam akár jelentősen is változhat, így az itt szereplő árak tájékoztató jellegűek.

Zanzibár napnyugta körutazás magyar nyelven

Helyi dhow csónakokkal romantikus hajókázás. Csodálja meg a naplementét és hallgassa a hullámok lány hangját.
Ár: kb. 26.706 Ft / fő

Zanzibár Jozani-erdő és börtönsziget fakultatív program magyar nyelven
Kirándulás a Jozani Nemzeti Parkba. Sétáljon egy ezer színben pompázó esőerdőben, ahol igazán ritka állatfajokat is felfedezhet! Pálmák, fügefák, mahagóni, páfrányok és mangrovefák nőnek itt. Ezután látogatás a híres börtönszigeten, ahol teknősök élnek. Itt található egy kis strand és zátony, amely tökéletes a búvárkodáshoz. A helyi étteremben kipróbálhatja a frissen fogott tenger gyümölcseit.
Ár: kb. 35.609 Ft / fő

Stone Town, avagy Kőváros fűszertúrával magyar idegenvezetéssel
Felejthetetlen látogatás Stone Townban és fűszertúra. Stone Town gazdag kultúrájának és történelmének bemutatása, amely alig változott az elmúlt 200 évben. Itt minden épület, minden ablak és ajtó a maga történetét meséli el. A város a rabszolgaság elleni küzdelem szimbóluma, hiszen a kelet-afrikai rabszolga-kereskedelem egyik fő központja volt. Sétáljon a Stone Town szűk utcáin, látogasson el a városi piacra, látogasson el az egyik szultáni palotában található múzeumba, majd szánja a szabadidejét a vásárlásra. Utána látogatás Zanzibár egyik legnagyobb ültetvényére, ahol vaníliát, kókuszt, kardamomot, gyömbért, kurkumát, szerecsendiót, gyógynövényeket, dísznövényeket és trópusi gyümölcsöket termesztenek. 
Ár: kb. 37.835 Ft / fő

Safari Blue fakultatív program magyar nyelven
Hajókirándulás hagyományos dhow hajóval. Felfedezzük a Menai-öblöt, az India-óceán víz alatti élővilágát, akár delfineket is láthatunk! 
Ár: kb. 42.286 Ft / fő.

Zanzibár fél napos quad kaland magyar nyelven
Induljon a kaland Zanzibár szívének felfedezéséhez! Cukornád és ananász ültetvényei, sárházak Clay faluban, baobabfák és a szikla-barlang. 
Ár: kb. 51.188 Ft / quad, amely 1 vagy 2 fő részére használható.

Tanzánia és Zanzibár Selous Reserve 1 napos szafari 
A Selous Park fő vonzereje az elefánt. Találkozhat itt vízilovakkal, krokodilokkal, oroszlánokkal, antilopokkal és orrszarvúkkal is. Reggeli repülés, majd délután visszaút.
Ár: kb. 235.911 Ft / fő.

Tanzánia és Zanzibár Selous Reserve 2 napos szafari 
Reggel repülés, 1 éj szállás a Rufiji folyó partján egy 4 csillagos hotelben, majd másnap visszaút.
Ár: kb. 369.446 Ft / fő.

Tanzánia és Zanzibár Serengeti Nemzeti Park szafari
 A Serengeti Nemzeti Park végtelen síksága a világ egyik legnagyobb és leghíresebb védett területe, az UNESCO Világörökség része. A program része az afrikai nagy 5 megtekintése. Kora reggel transzfer a szállodától a zanzibári repülőtérig, majd repülés a Serengeti Seronera repülőtérre. Egész napos túra a Serengeti Nemzeti Parkban. Ebédszünet. Délután visszaindulás. 
Ár: kb. 378.348 Ft / fő.

FONTOS!

Ön velünk utazik? Kizárólag ebben az esetben tud ezekre a fenti zanzibári fakultatív kirándulásokra jelentkezni!
 • A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
 • A fenti programokat kizárólag a velünk utazó utasaink vehetik igénybe. Amennyiben Ön nem velünk utazik, kérjük, hogy ne vegye fel velünk kizárólag a magyar nyelvű fakultatív kirándulások igénybevétele miatt. Kinti magyar idegenvezetőnk minden energiájával a mi utasainkra fókuszál, és a kapacitásait is a beérkező foglalások száma alapján tervezi a partnerünk.
 • Ha szerepelnek fent árak, akkor ezek kizárólag tájékoztató jellegűek, ahogy a fenti lista és a programok leírása is. Utasaink a programokról és azok áráról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
 • A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket általában nem tartalmazzák.
 • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött. Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
 • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
 • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki. 
 • Utazási irodánk nem vállal felelősséget a fakultatív programok során megsérült tárgyakért, illetve a kirándulások alkalmával megvásárolt fotók, videók, adathordozók és egyéb eladásra kínált felvételek minőségéért. Ez utóbbiak megvásárlását nem ajánljuk. 
 • Ha a fakultatív program ideje alatt elromlik az idő, ami a változékony trópusi égöv alatt könnyen előfordulhat, kompenzálásra vagy pénzvisszatérítésre sajnos nincs lehetőség. A programok változtatásának jogát fenntartja kinti partnerünk. 
 • Egyéb partnereink fakultatív programjai eltérhetnek a fentiektől.

Frissítve: 2023. január 1. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.