info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492
Éppen most frissülnek az áraink. Várjon pár percet vagy kérjen ajánlatot az info@divehardtours.com e-mail címen!

Mexikó körutazás

Azték Birodalom ámulatba ejő szépsége és egy kis nyaralás

Mexikó körutazás. Maják nyomában - Karibi pihenéssel

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Látnivalók
Mexikói körutazás, körutak olcsó last minute akciós áron. Csodálatos tengerpart, izgalmas városok, varázslatos víz feletti és alatti élővilág, misztikus maya emlékek, színes korallzátonyok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy életre szóló élménnyel gazdagodjon az, aki pihenése színhelyéül Mexikót és a Yucatán-félszigetet választja! Itt az élet éppoly fűszeres és szenvedélyes, mint a jalapeno paprika és az agávéból főzött tequila. Ugyanez a tűz árad az ország kultúrájából, történelméből és természetrajzából is. Vonzereje a modern és a hagyományos, a mindennapi és a szürreális, az ősi és a vadonatúj elemek harmonikus keveredésében rejlik.
  • Holtak ünnepe
    02.2022. November
    Holtak ünnepe2022. November 02. 06:002022. November 03. 06:00
    Cancun, Mexikó (Amerika)
    A Día de los Muertos ünnepének története a mezoamerikai kultúrában gyökerezik. Mexikóban a halált az élet természetes részének tartják, a prekolumbián idők előtt a koponya magának az életnek volt a szimbóluma. A Día de los Muertos az élet és a halál ünnepe, amikor elhunyt szeretteikről emlékeznek meg a családok. A holtak szellemeit, mintha csak élők lennének, visszavárják halottak napján, hogy „beszélgessenek” velük, felidézzék a múlt kedves emlékeit, együtt falatozzanak és vigadjanak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.