info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492
Éppen most frissülnek az áraink. Várjon pár percet vagy kérjen ajánlatot az info@divehardtours.com e-mail címen!

Magyar animáció külföldön 2021

Egy családi nyaralás során az egyik legjobb dolog, ami történhet Önökkel, ha a szállodában magyar nyelvű animáció van! A gyerekek így az egész nyaralás ideje alatt szórakoznak, a felnőtteknek pedig lehetőségük van valóján pihenni egy pár órát naponta. Irány a tengerpart, irány a szórakozás! 
  1. Tunézia magyar nyelvű animáció 2021

    A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. 4 éves kor alatti gyermekek szülői felügyelettel vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében játszható vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A magyar animáció az iskolai szünet ideje alatt elérhető - a pontos dátumokról érdeklődjön irodánkban! A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a miniklubért, a minidiszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak a kicsik és a nagyok egész napos szórakoztatásánál magyar nyelven. Amíg a nagyok pihennek, a kicsik remekül szórakoznak.
    További információk és foglalás: El Mouradi Skanes 4*
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.