info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Blue Sky Travel koronavírus tájékoztató

Partnerünk, a Blue Sky Travel az alábbi tájékoztatót küldte irodánknak a koronavírus kapcsán.

Blue Sky Travel koronavírus tájékoztatói (legfrisebb felül)

"Kedves Utasunk!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány által meghozott (408/2020 Korm.rendelet) beutazási korlátozások miatt Önöknek a hazautazást követően 2 hetes karanténba kell vonulniuk. A karantént feloldhatják 2 negatív PCR teszttel, melynek folyamata a következő:
• Magyarország területére történő belépéskor a rendőrség elrendel egy ideiglenes elrendelő határozatot a házikaranténról.
• A lakóhelye szerint illetékes Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályához kell beadni a karantént kiváltó tesztelésre vonatkozó kérelmet
• 3.000 Ft illetéket az Államkincstár részére be kell fizetni – bankszámlaszám: 10032000-01012107-00000000 – közleményben a nevet és a lakcímet kell feltüntetni
• Le lehet előzetesen foglalni a tesztelés időpontját – lényeg, hogy a 2 mintavétel közt 48 óra elteljen és a két mintavétel 5 napon belül megtörténjen
A magyar utazási irodák megállapodást kötöttek a Neumann Labs céggel, akik egy rendkívül kedvezményes tarifát biztosítanak utasainknak.
A laboratóriumi teszteléssel kapcsolatos információkat alább találják!
A kedvezményes terméket az alábbi linken tudják megvásárolni:
https://neumannlabs.com/produ…/sars-cov-2-pcr-karanten-teszt
A vásárlás során a TRAVEL kuponkódot kell beírni és legalább 2 darab terméket kell rendelni és akkor az egyedi teszt ára kedvezményesen 12.500 Ft lesz (azaz a két teszt személyenként 25.000 Ft.
Az Ön első mintavételi időpontjával kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk fogja felkeresni.
A mintavétel helyszíne: 1139 Budapest, Röppentyű utca 48. földszint
Kérjük, hogy a mintavétel időpontja előtt regisztrálja e-mail címét a portal.neumannlabs.com oldalon, majd az emailben küldött aktivációs linkre kattintva, aktiválja e-mail címét. Enélkül nem fogja tudni megtekinteni a vizsgálati eredményét.
A PCR-vizsgálathoz orrból és garatból történő mintavételre van szükség, amely akkor mutatja a legpontosabb eredményt, ha az elvégzése előtt betartásra kerülnek az alábbi szabályok.
Kérjük, a mintavételt megelőző 4-5 órában:
ne egyen, ne igyon semmit (vizet sem), ne dohányozzon, ne mosson fogat, ne öblítse a szájat (vízzel sem) és ne használjon semmilyen szájfrissítőt (cukorkát, rágógumit).
A fenti szabályok be nem tartása miatt a mintába, a reakciót gátló anyag kerülhet, amitől értékelhetetlenné válik a vizsgálati eredmény.

Kérjük, a mintavételre hozzon magával fényképes igazolványt, TAJ kártyát (TAJ hiányában útlevelet), és a hazaútra szóló beszállókártyáját!!!!.

A vizsgálat eredménye a minta laboratóriumba érkezésétől számított 24-48 órán belül lesz elérhető.
A vizsgálati eredménye megérkezéséről e-mail-ben küldünk Önnek értesítést.

Eredményét a portal.neumannlabs.com biztonságos weboldalon keresztül tekintheti meg, az Ön által korábban regisztrált és aktivált e-mail címmel.

Bízunk benne, hogy nyaralásuk kellemesen telt és élményekkel gazdagon térnek haza.
Üdvözlettel: Blue Sky Travel

Frissítve 2020.09.01-én 18:19-kor

"Kedves Partnereink, Kérlek értesítsétek az érdekelt utasokat az alábbi változásról. Minden utasnak küldjétek meg az értesítést akinek még szeptemberi indulású szerződése van irodánkál. Várom visszajelzéseteket, hogy milyen visszatérítési formát választottak.
Tisztelt Utasunk!                                                                                       

Tájékoztatjuk, hogy a Konzuli Szolgálat 2020. augusztus 31-én 15:13-kor közzétett tájékoztatója alapján a világ valamennyi országa „utazásra nem javasolt” kategóriába került 2020. szeptember 1. napjával.
A charterek főbérlőjének értesítése szerint:
Sajnálatos módon a Görög szigetekre induló charterjáratainkat leállítjuk. Így a héten induló járatainkat már csak a most lent lévő utasaink hazahozatalára inditjuk.
Nagyon sajnáljuk, hogy tervezett nyaralását nem tudjuk biztosítani a Magyar Kormány döntése miatt. Az alábbi lehetőségek közűl tudnak választani a befizetett részvételi díj visszafizetésére.
Azon utasaink, akik 2020. szeptember 1. után induló utazásra vonatkozó szerződéssel rendelkeznek az alábbi lehetőségeket kínáljuk fel:
  • a befizetett összeget 110%-ban utazási utalvány formájában visszatérítjük (Az utazási utalvány az Blue Sky Travel Kft. által szervezett külföldi utazásokra váltható be 2021. április 30. napjáig, mely határidő a szerződéskötés dátuma, az utazás 2021. december 31-ig lehetséges), vagy
  • átfoglalási lehetőséget biztosítunk 2021. évben induló bármelyik saját szervezésű külföldi utazásunkra vagy
  • a befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük megadott bankszámlaszámra.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton köszönjük
Üdvözlettel: Blue Sky Travel"
Frissítve: 2020.09.01.én 13:54

"Tájékoztatjuk, hogy a Konzuli Szolgálat 2020. augusztus 31-én 15:13-kor közzétett tájékoztatója alapján a világ valamennyi országa „utazásra nem javasolt” kategóriába került 2020. szeptember 1. napjával.

Sajnálatos módon a Görög szigetekre induló charterjárataink indítása így kétségessé vált, ezen járatok létjogosultsága azon utasaink létszámától függ, akik utazási szándékukat változatlanul fenntartják.  A járatok további üzemeléséről tájékoztatást legkésőbb az adott járat indulását megelőző 3. napon teszünk közzé.

Azon utasaink, akik 2020. szeptember 1. után induló utazásra vonatkozó szerződéssel rendelkeznek és a szerződést a koronavírusra tekintettel 2020. szeptember 1. után kívánják felmondani, az alábbi lehetőségeket kínáljuk fel:
  • a befizetett összeget 110%-ban utazási utalvány formájában visszatérítjük

Az utazási utalvány az Blue Sky Travel Kft. által szervezett külföldi utazásokra váltható be 2020. december 31. napjáig, mely határidő a szerződéskötés dátuma, az utazás 2021. december 31-ig lehetséges, vagy
  • átfoglalási lehetőséget biztosítunk 2021. évben induló bármelyik saját szervezésű külföldi utazásunkra vagy
  • a befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük megadott bankszámlaszámra.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton köszönjük
Blue Sky Travel"

Frissítve: 2020.09.01

"A Magyar Kormány 2020.08.28-i bejelentését követően meghozott határozatok okozta helyzettel kapcsolatban, az alábbiakat küldjük a szeptemberi utasokkal kapcsolatban. Görögország továbbra sem került felvételre a külpolitikáért felelős miniszter által vezetett minisztérium honlapján az „utazásra nem javasolt” utazási célországokat és térségeket megjelölő felsorolásba. Ennek értelmében charterjárataink indítása nem ütközik akadályba, társaságunk a szerződésben vállalt szolgáltatások teljesítését biztosítja. Amennyiben a gépek főbérlője vagy a Magyar Kormány más döntést hoz úgy azonnal értesítést küldünk a további lehetőségekről.

2020.09.01 után induló utakra az ASZF szerinti lemondás feltételei érvényesek."

Frissítve: 2020. augusztus 31.

"Kedves Utasaink, Barátaink, Partnereink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a kormány 2020. 08. 28-án elhangzott kormányinfó alapján 2020. szeptember 1. után a külföldről hazatérő magyar állampolgárokra 2 hét karanténkötelezettség vár, amelyet két - 48 óra különbséggel MAGYARORSZÁGON elvégzett - negatív PCR teszttel lehet kiváltani. Járataink továbbra is üzemelnek az előre meghirdetett módon indulnak majd.

Üdvözlettel,
Blue Sky Travel"

2020. augusztus 28. 

Kedves Partnereink, Barátaink,

Az alábbi linken egy komplett kitöltési útmutató letölthető a Görögország-i belépéshez szükséges regisztrációhoz.
Apartman címekkel együtt.
SEGÉDLET LETÖLTÉS: ezen a linken.
REGISZTRÁCIÓ ITT: https://travel.gov.gr/#/form 

Üdvözlettel: Blue Sky Travel"

Frissítve: 2020. június 30.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.