info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Sun & Fun koronavírus tájékoztató

A kialakult helyzetre való tekintettel partnerünk, a Sun & Fun a következő változásokról döntött.

Sun & Fun hivatalos tájékoztató levél a koronavírus kapcsán (legfrissebb legfelül)

"Az előfoglalás UTOLSÓ szakasza március 31-ig tart! Az alábbi kedvezményekkel tudjátok foglalni utazásainkat. A kedvezmény mértéke egyes hotelek esetében akár a 20-30%-ot is elérheti még ebben a hónapban!

ÁRGARANCIA Az előfoglalás ideje alatt (2020.08.18 - 2021.03.31.) a foglalás időpontjában történő 100 % részvételi díj befizetése esetén árgaranciát biztosítunk, mely azt jelenti, hogy SEMMILYEN ESETBEN NEM ALKALMAZUNK UTÓLAGOS ÁREMELÉST!
KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS - Amennyiben a megrendeléskor, de legkésőbb 2020.03.31-ig írásban megadják utasaitok a gépjármű adatait (autó márkája, típusa, színe és rendszáma), 50% kedvezményt biztosítunk a parkolási díj árából. Ez a kedvezmény csak a 8 napos utazások esetén érvényes.
FIZETÉSI FELTÉTELEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN (2021.03.31-ig) - 20.000 Ft/fő foglalóval a foglalás időpontjában - a teljes díj 40% előlegre való kiegészítése 2021. április 12-ig fizetendő a foglalás véglegesítéséhez - amennyiben a 40% előleg 2021.04.12-ig nem kerül megfizetésre, a foglalás automatikusan törlésre kerül és a foglaló összege nem kerül visszatérítésre. (A fenti ajánlat az utalvánnyal történt foglalásokra nem érvényes!)
FONTOS! Előfoglalási kedvezményeink mértéke és érvényessége szállodánként változhat. Árképzésünk során, az ún. bruttó árazást alkalmazzuk (teljes ár), amely értelmében az utazási csomagajánlataink tartalmazzák a repülőjegyet magyarországi indulással a célországba és vissza, a repülőtéri illetéket, a transzfereket a szálloda-repülőtér-szálloda útvonalon, a kiválasztott szobatípust a kiválasztott szállodában a kiválasztott ellátással, az útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű idegenvezetést.
SUN COMFORT CSOMAGOK Az alábbi plusz szolgáltatást, lehetőséget szeretnénk figyelmükbe ajánlani azoknak az Utasoknak, akik szeretnének foglalni, de mivel a jövőt senki sem ismeri – mi sem – még nem mertek döntést hozni a nyaralásukkal kapcsolatban és inkább várnának a foglalásukkal. Részletek"

Frissítve: 2021. március 22.

 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.