info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Anubis Travel koronavírus tájékoztató

Partnerünk, az Anubis Travel a jelenlegi helyzetre való tekintettel új Általános Szerződési Feltételekkel igyekszik könnyíteni az utasok helyzetén. Íme a tájékoztatójuk. 

Anubis Travel koronavírus tájékoztató levelei (legújabb legfelül)

"Örömmel tájékoztatunk titeket arról, hogy 2021-es egyiptomi és török előfoglalási akciónk fizetési feltételeit meghosszabbítottuk 2021. március 31-ig. Az "Előfoglalási akció 2021" keretén belül a kedvezményes árak 2021. április 30-ig lesznek elérhetőek. Az árak az akció ideje alatt változhatnak a szállodák által kiadott kedvezmények függvényében.

A foglalások lemondása esetén - az érvényes lemondási feltételeket figyelembe véve -mi továbbra is 3-7 napon belül fizetjük vissza az utazóknak visszajáró összeget.

Csomagárakat alkalmazunk: a honlapra feltöltött utazások ára tartalmazza a repülőjegyet illetékekkel együtt, a szállást a választott szobatípussal és ellátással, a magyar nyelvű asszisztenciát, a célállomáson a szállodai transzfereket és az útlemondási díjat."

Frissítve: 2021. március 2-3.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.