info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Anubis Travel koronavírus tájékoztató

Partnerünk, az Anubis Travel a jelenlegi helyzetre való tekintettel új Általános Szerződési Feltételekkel igyekszik könnyíteni az utasok helyzetén. Íme a tájékoztatójuk. 

Anubis Travel koronavírus tájékoztató levelei (legújabb legfelül)

"Kedves Kollégák!
A tegnapi napon a görög járatokra vonatkozó tájékoztató körlevelünket az alábbiak szerint szeretnénk pontosítani.
Utasaitok 2 lehetőség közül választhatnak.
Minden, a szeptember 1-i vagy utána induló görögországi foglalásokra lehetőséget biztosítunk Utasaitok részére, hogy a teljes befizetett díjat kötbérmentesen utalványra váltsák. Továbbra is szeretnénk felhívni a figyelmeteket az utalványunk előnyére, miszerint Utasaitok azt csak a foglalt irodánál tudja beváltani, ezzel is segítve, hogy Utasaitok Hozzátok térjenek vissza jövőre.
Amennyiben Utasaitok nem szeretnének élni az utalvány lehetőségével, úgy a befizetett díjat visszautaljuk.
Kérjük, jelezzétek részünkre írásban, hogy utasaitok melyik lehetőséggel kívánnak élni, hogy annak megfelelően az utalványt mielőbb kiállíthassuk, vagy törlés esetén a pénzt visszautalhassuk.
Az utazási utalványra vonatkozóan munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást.
Köszönjük együttműködésetek, további kitartó munkát kívánunk!
Anubis Travel

Frissítve: 2020.09.01.

"Minden utas utazás előtt ezt az űrlapot mindenképpen töltse ki, utasonként, minimum 48 órával az utazás kezdete előtt.
A görögországi regisztrációs űrlap segédanyagunk folyamatosan frissül.
ÚJ REGISZTRÁCIÓS SEGÉDLET

Akik 2020.augusztus 6-a előtt töltötték ki az űrlapot, de módosítani szeretnének rajta, azok is a friss segédanyagot használják, mert változott a regisztráció menete. Akik 2020. augusztus 6-tól töltik ki az űrlapot, és módosítani szeretnének rajta, azoknak a módosítás menete szintén megtalálható a segédanyagunkban.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni utasainkat, hogy a görög kormány közegészségügyi hatóságának rendelete alapján a 2020. július 01. és 2020.08.31. között Görögországba utazó utasoknak a beutazás dátuma előtt 48 órával KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSE.
A regisztrációt a következő linken lehet elkészíteni: https://travel.gov.gr/#/

Kitöltése után kap egy QR-kódot (QR-kódot be lehet mutatni mobiltelefonon, illetve nyomtatott formában is), amit az országba való belépéskor, valamint a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is ellenőrizni fognak. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ez KÖTELEZŐ és MINDEN UTASNAK KI KELL TÖLTENIE, mivel jelenleg csak az online kitöltött és érvényes QR-kóddal rendelkező utasok léphetnek be Görögország területére. Akinek nincs érvényes QR-kódja a járatra történő bejelentkezés pillanatában, a légitársaság megtagadhatja a repülőgépre való felszállást."

Frissítve: 2020. augusztus 19. 
"A görög kormány újabb módosításokat vezetett be a regisztrációs űrlap kitöltését illetően, ezért mi is frissítettük a segédletünket, mellyel Utasainknak szeretnénk segíteni a Görögországba való belépéshez szükséges kötelező regisztráció elkészítésében. Új információ elsődlegesen, hogy a regisztrációs űrlap kitöltése előtt szükséges regisztrálni az oldalra, amely után egy visszaigazolást kapunk az előzetesen megadott e-mail címünkre, amiben található egy link. A link rákattintása után újból betöltődik a kitöltendő űrlap weboldala, ahol már az e-mail címünk, valamint az előzetesen megadott jelszónk segítségével beléphetünk és elvégezhetjük az űrlap kitöltését. Új információ továbbá, hogy most már lehetőség van a családtagokat (egy háztartásban élőket) egy PLF űrlapon regisztrálni, amennyiben minden hozzátartozót (nevet) pontosan feltüntetnek a kitöltéskor.

Kiemelten szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a GÖRÖGORSZÁGBA történő beutazáshoz KÖTELEZŐ regisztrációt MINDEN UTASRA vonatkozóan külön-külön kell megcsinálni, ha az utasok nem családtagok, vagy nem egy háztartásban élnek. Akire nem készül regisztráció és nem rendelkezik a QR-kóddal, megtagadják a repülőgépre való becsekkolást. A regisztrációs űrlap angol nyelvű, melynek kitöltéséhez az alábbiakban küldjük a magyar nyelvű módosított segédletet pdf formában: SEGÉDLET LETÖLTÉSE

Kérjük ne felejtsétek el, hogy a görög kormány közegészségügyi hatóságának rendelete alapján a 2020. július 01. és 2020.08.31. között Görögországba utazó utasoknak a beutazás dátuma előtt 48 órával KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSE.

A regisztrációt a következő linken lehet elkészíteni: https://travel.gov.gr/#/ Kitöltése után az utas, legkésőbb az utazás napja előtt éjfél körül, kap egy QR-kódot, amit az országba való belépéskor a határ ellenőrzést végző hatóságnak kell bemutatni. A QR-kódot be lehet mutatni mobiltelefonon, illetve nyomtatott formában is. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ez KÖTELEZŐ és jelenleg csak az online kitöltött és érvényes QR-kóddal rendelkező utasok léphetnek be Görögország területére, amit már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is ellenőrizni fognak. Akinek nincs érvényes QR-kódja a járatra történő bejelentkezés pillanatában, a légitársaság megtagadhatja a repülőgépre való felszállást. A regisztráció hiánya miatt a járatra való felvétel visszautasításáért és az ebből eredő többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget!"

Frissítve: 2020. augusztus 10.

"Kiemelten szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a GÖRÖGORSZÁGBA történő beutazáshoz KÖTELEZŐ regisztrációt MINDEN UTASRA vonatkozóan külön-külön meg kell csinálni (beleértve a gyermeket és a babát is)! Attól az utastól (gyerekektől is!), akire nem készül regisztráció és nem rendelkezik a QR-kóddal, megtagadják a repülőgépre való becsekkolást. A regisztráció hiánya miatt a járatra való felvétel visszautasításáért és az ebből eredő többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a görög kormány közegészségügyi hatóságának rendelete alapján a 2020. július 01. és 2020.08.31. között Görögországba utazó utasoknak a beutazás dátuma előtt 48 órával KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSE.

A regisztrációt a következő linken lehet elkészíteni: https://travel.gov.gr/#/
A regisztrációs űrlap angol nyelvű, melynek kitöltéséhez az alábbiakban küldünk magyar nyelvű segédletet pdf formában: SEGÉDLET LETÖLTÉS

Kitöltése után az utas kap egy QR-kódot, amit az országba való belépéskor a határ ellenőrzést végző hatóságnak kell bemutatni. A QR-kódot be lehet mutatni mobiltelefonon, illetve nyomtatott formában is. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ez KÖTELEZŐ és jelenleg csak az online kitöltött és érvényes QR-kóddal rendelkező utasok léphetnek be Görögország területére, amit már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is ellenőrizni fognak. Akinek nincs érvényes QR-kódja a járatra történő bejelentkezés pillanatában, a légitársaság megtagadhatja a repülőgépre való felszállást."

Frissítve: 2020. július 21.

"Kedves Utasaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy TÖRÖKORSZÁGI és EGYIPTOMI charter járataink továbbra is a tervezett időpontok szerint indulnak, mivel a magyar állampolgárok korlátozás nélkül léphetnek be ezen országokba.

Irodánk, figyelembe véve, a 341/2020 (VII.12.) Kormányrendelet miatt kialakult bizonytalan helyzetet, ismét Utasainak érdekeit helyezi előtérbe, ezért a 2020.08.31-ig indulóknak a következő kötbérmentes módosítási lehetőségeket tudja felajánlani:

 - átfoglalás más desztinációra (Kréta, vagy Rodosz),
 - átfoglalás későbbi indulásra,
 - átfoglalás jövő évi indulásra,
 - Anubis Travel utalványra váltás, amit 2021. április 30-ig lehet beváltani, akár 2021. október 10-ig tartó utazásra is

Az új utazásra módosítás minden esetben a honlapunkon (Anubis Travel honlapján szerk.) található aktuális árakon lehetséges.
Fontos tudni, hogy bármely választás esetén az eredeti utazási időpontra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek lemondási feltételei maradnak érvényesek a továbbiakban is.

Határidők a lebonyolításra:
- a július 26-án induló Hurghada járat utasai július 15-ig módosíthatnak
- az augusztus 2-án induló Hurghada járat utasai július 16-ig módosíthatnak
- az augusztus 1-én induló Török Riviéra járat utasai július 16-ig módosíthatnak
- a többi, augusztus 31-ig bezárólag induló járat utasai július 23-ig módosíthatnak

Reméljük, hogy a régiók besorolása mielőbb pozitívan változik majd és az érintett úticélok újra karantén / PCR teszt kötelezettség nélkül lesznek látogathatók."
Frissítve: 2020. július 15.

Utalvány felhasználás feltételei:
  • Az Anubis az utalványt a befizetett összeg 100 százalékáról állítja ki. 
  • A felhasználás 2021. április 30-ig történhet, egy összegben, az utalványt egyszerre kell felhasználni. Az utalványból nem tud az Anubis visszaadni.
  • Lényeges kiegészítés, hogy az utalványt nálunk, a Dive Hard Toursnál válthatja be, kizárólag az Anubis Travel által szervezett utakra, az akkor aktuális árakon, a szabad helyek függvényében.
  • Az utazás időpontja lehet későbbi, de a foglalásnak meg kell történnie legkésőbb a fenti időpontig.
  • Az utalvány kizárólag utazásra használható fel, biztosításra nem. 

"Kedves Kollégák!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a görög kormány közegészségügyi hatóságának rendelete alapján a 2020. július 01. és 2020.08.31. között Görögországba utazó utasoknak a beutazás dátuma előtt 48 órával KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSE.

A regisztrációt a következő linken lehet elkészíteni: https://travel.gov.gr/#/
A regisztrációs űrlap angol nyelvű, melynek kitöltéséhez az alábbiakban küldünk magyar nyelvű segédletet pdf formában: SEGÉDLET LETÖLTÉS

Kitöltése után az utas kap egy QR-kódot, amit az országba való belépéskor a határ ellenőrzést végző hatóságnak kell bemutatni. A QR-kódot be lehet mutatni mobiltelefonon, illetve nyomtatott formában is.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ez KÖTELEZŐ és jelenleg csak az online kitöltött és érvényes QR-kóddal rendelkező utasok léphetnek be Görögország területére, amit már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is ellenőrizni fognak. Akinek nincs érvényes QR-kódja a járatra történő bejelentkezés pillanatában, a légitársaság megtagadhatja a repülőgépre való felszállást."

Frissítve:2020.07.03.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.