info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Kartago Tours koronavírus tájékoztató

Partnerünk, a Kartago Tours a jelenlegi helyzetre való tekintettel változtatásokat eszközölt az alábbiak szerint.

Kartago Tours koronavírus tájékoztató levelei (legújabb legfelül)


"Tisztelt Partnereink, Kedves Kollégák!
Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a koronavírus okozta járványhelyzet miatt irodánk a 2021 nyári árualapra (2021.05.01. - 2021.11.05. közötti indulások) vonatkozó már meglévő foglalások esetében az alábbi változtatásokat hozza.
A tervezett májusi charterjáratokat Egyiptom kivételével június 10-ig töröljük, továbbá a június 10-től tervezett indulásokra a 40 % előleg befizetési határidőt 2021. május 10-re módosítjuk.
A májusi járatokra történő foglalásokkal kapcsolatban foglalásonként külön értesítést küldünk majd a lehetőségekről (későbbi dátumra történő módosítás, utalvány vagy visszatérítés).
A fentiek alól kivételt jelentenek az egyiptomi utak, melyek az Egyptair járataival, ahogy eddig is, májusban is indulni fognak és továbbra is lehetőség van Egyiptomra májusi útra is foglalni.
A fenti módosítások következtében a korábban már megkötött, 2021 május 1. és július 10. közötti indulásokra vonatkozó élő szerződéseknél az ÁSZF V. pontját az alábbiak szerint módosítjuk:
2021 július 10. előtti indulások lemondása esetén 2021 május 10-ig, de maximum 30 nappal indulás előttig a bánatpénz összege 20.000 Ft/fő.
Az ÁSZF további pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak.
Azaz egy május 25-én induló egyiptomi út lemondása esetén április 25-ig 20.000 Ft/fő a bánatpénz összege, április 25. után az ÁSZF normál feltételeinek alapján történhet lemondás. Egy június 30-án induló út lemondása esetében a bánatpénz május 10-ig 20.000 Ft/fő, míg egy július 10. utáni indulás esetén a lemondás az ÁSZF normál feltételei szerint történhet.
A fenti módosítások csak a charterjáratainkra vonatkoznak, menetrend szerinti járatainkra továbbra is az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.
Az előfoglalási időszak és kedvezményeink április 26-án véget érnek. Április 26-tól folyamatos akciós és last minute árakkal várjuk majd az utasokat, mely akciókról naprakészen tájékoztatunk majd Benneteket. Ezek az utazások szokás szerint 40 % előleggel foglalhatóak majd (30 napon belül már 100 %)
Reméljük a védőoltások következtében az utazási korlátozások hamarosan további enyhítésre, majd feloldásra kerülnek és visszatérhetünk a korábbi normál ügymenetre. Terveink szerint június 10-től felszállhatnak majd charterjárataink!
Kérjük, a fenti módosításoknak megfelelően tájékoztassátok az érintett utasokat.
Bízva a helyzet mihamarabbi rendeződésében,
Üdvözlettel:
a Kartago Tours Csapata"
Frissítve 2021.04.12-én

Tunéziával kapcsolatos hírek
"A tunéziai illetékes minisztérium tájékoztatása szerint április 19-től eltörlik az országba szervezetten, utazási irodán keresztül érkező turisták karantén kötelezettségét.
Határátlépéskor az utazási dokumentumokat (repülőjegy, szállás voucher, transzfer voucher) és 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatását kérik.

Tunézia vezetése nagyfokú körültekintéssel és alapossággal járt el a vírus előidézte helyzet kezelésében, különösen fontos a hatékonyság, a megelőzés és a biztonság.
Az ország a határok megnyitása után is elsődleges szempontként tekint a biztonságos környezet megteremtésére. Ennek érdekében megelőző intézkedéseket vezettek be, illetve az idegenforgalmi létesítmények számára létrehoztak egy minősítést - „Ready-and-safe", azaz "Készen állunk és biztonságosak vagyunk”
A minősítés biztosítja, hogy az ezzel rendelkező turisztikai és vendéglátóipari egységek megfelelnek a WHO érvényes ajánlásainak.
Az ún. Covid-19 kézikönyv betartását kérik mindenkitől, a helyi szolgáltatóktól és az országba érkezőktől egyaránt.
MEGNÉZEM A COVID-19 KÉZIKÖNYVET
Reményeink szerint a könnyített belépési intézkedéseket további enyhítések követik majd, ezáltal hamarosan felszállhat az első charterjáratunk és visszatérhetnek az Utasok Észak-Afrika virágoskertjébe!"
Frissítve: 2021.04.17.

"Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a koronavírus okozta járványhelyzet miatt irodánk a 2021 nyári árualapra (2021.05.01. - 2021.11.05. közötti indulások) vonatkozó már meglévő és jövőbeni foglalások esetében az alábbi változtatásokat hozza. A 40 % előleg befizetési határidőt 2021. április 26-ra de legkésőbb 30 nappal indulás előtt-re módosítjuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pl. egy már lefoglalt, május 9-én induló egyiptomi útnál a teljes összeget április 9-én kell kifizetni, de egy későbbi, pl. egy már lefoglalt augusztus 15-én induló törökországi utazásnál a 40 % előleget április 26-ig, a fennmaradó összeget pedig majd 30 nappal indulás előtt kell fizetni. A fenti módosítások következtében a korábban már megkötött, 2021 május 1. és július 1. közötti indulásokra vonatkozó szerződéseknél az ÁSZF V. pontját az alábbiak szerint módosítjuk: 2021 május 1. és július 1. közötti indulások lemondása esetén 2021 április 26-ig (de május 1. és 26. közötti indulásnál indulás előtti 30. napig) a bánatpénz összege 20.000 Ft/fő. Az ÁSZF további pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak. Azaz a fenti példánál maradva a május 9-én induló egyiptomi út lemondása esetén április 9-ig 20.000 Ft/fő a bánatpénz összege, április 9. után az ÁSZF normál feltételeinek alapján történhet lemondás. Egy június 30-án induló út lemondása esetében a bánatpénz április 26-ig 20.000 Ft/fő, míg egy július 1. utáni indulás esetén a lemondás az ÁSZF normál feltételei szerint történhet. A fenti módosítások csak a charterjáratainkra vonatkoznak, menetrend szerinti járatainkra továbbra is az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

Új foglalások esetén előfoglalásunk 3. szakasza március 29-ig tart, majd ezután kezdődik a 4. előfoglalási szakasz, mely április 26-án ér véget. A 4. előfoglalási szakasz végéig lehetőség van 30.000 Ft/fő előleg összeggel (+sztornó biztosítás) utazást foglalni, mely összeget 40%-ra április 26-ig szükséges kiegészíteni. Reméljük a védőoltások következtében a korlátozások hamarosan feloldásra kerülnek majd és visszatérhetünk a korábbi normál ügymenetre. Terveink szerint minden nyári charterünk el fog indulni! "

Frissítve: 2021. március 16.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.