info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Kartago Tours koronavírus tájékoztató

Partnerünk, a Kartago Tours a jelenlegi helyzetre való tekintettel változtatásokat eszközölt az alábbiak szerint.

Kartago Tours koronavírus tájékoztató levelei (legújabb legfelül)

"Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2020. július 15-én hatályba lépett 341/2020 (VII. 12) Kormányrendelet miatt némileg módosulnak a lemondásra vonatkozó feltételek:

A ZÖLD és SÁRGA kategóriába sorolt országok esetén a már meglévő foglalásokra a szerződéskötéskor érvényben lévő ÁSZF-ben szereplő feltételek érvényesek. Felajánljuk azonban Utasainknak, hogy egész szezonban a 65 napon kívüli lemondás esetén eltekintünk a kötbér megfizetésétől, amennyiben a befizetett összeget (kivéve a sztornó biztosítás) utazási utalvány formájában fizetjük vissza. Az utazási utalvány beváltható egy későbbi útra irodáinkban és partnereinknél, az utazási utalványok érvényessége 2020.12.31.

A PIROS kategóriába sorolt országok esetén irodánk lehetőséget biztosít arra, hogy azok az Utasok, akik már befizették utazásukat, kötbérmentesen módosítsák azt egy későbbi utazási dátumra, vagy másik úti célra (zöld besorolás alá eső országba), érvényes aktuális áraink alapján. Ezeknél az úti céloknál lemondás esetén a befizetett összeget a 2020. LVII. törvény 87§-ban meghatározott feltételek szerint utazási utalvány formájában visszatérítjük (kivéve a sztornóbiztosítás). FONTOS: Az utalványokra is kiterjed a vagyoni biztosítás érvényességi köre!

Az országok aktuális besorolása megtalálható: IDE KATTINTVA
2020. évi LVII. törvény: ITT OLVASHATÓ

Bízunk benne, hogy az országok besorolása hamarosan változni fog, és az Utasok hazatérés utáni karantén/PCR teszt kötelezettség nélkül is tudnak utazni a fent felsorolt országokba is."

Frissítve: 2020. július 27.

"Tisztelt Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft!
Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy tegnapi levelünket az alábbi fontos információkkal egészítenénk ki:
Az átfoglalást vagy lemondást (utalványos) 2020. július 24-ig, de legkésőbb 10 nappal az indulás előttig tesszük lehetővé.
Ezt azt jelenti, hogy azoknak az Utasoknak, akiknek foglalásuk van (augusztus 31ig történő indulásokra vonatkozólag), legkésőbb július 24-ig el kell dönteniük, hogy jelen információk, beutazási és hazautazási szabályozások mellett szeretnének-e utazni, vagy inkább élnének az átfoglalási vagy az utalványos lemondási lehetőséggel.
Azon Utasoknak viszont, akiknek a befizetett utazása a legkorábban, 2020 augusztus 2. előtt indulna, legkésőbb 10 nappal indulás előtt kell meghozniuk ezt a döntést, rájuk nem vonatkozik a július 24-i határidő.
Terveink szerint tunéziai, egyiptomi és török charterjáratainat elindítjuk az alábbi időpontokban:
- Egyiptom Hurghada első járat július 26-tól, Marsa Alam első járat augusztus 09-től
- Tunézia Monastir első járat augusztus 07-től,
- Törökország Antalya első járat július 26-tól, majd szerdánként is augusztus 05-től
A 341/2020 (VII.12) Kormányrendeletben meghatározott szankciókra tekintettel irodánk lehetőséget biztosít arra, hogy a fenti úti célokra 2020 augusztus 31-ig induló utazásokra a már befizetett Utasok utazásukat 2020 július 24-ig, de legkésőbb az indulást megelőző 10. napig kötbérmentesen módosíthatják későbbi utazási dátumra, vagy más úti célra (pl. Görögországba, ahova továbbra is karantén kötelezettség nélkül lehet utazni) az érvényes aktuális áraink alapján.
Lemondás esetén a befizetett összeget utazási utalvány formájában visszatérítjük (kivéve a sztornó biztosítás!!) Utasaink részére. Ezzel az utalványos lemondási lehetőséggel is csak július 24-ig, de legkésőbb az indulást megelőző 10. napig élhet az Utas. Az utalványok 2020 december 31-ig érvényesek. Mivel mielőbb tervezzük 2021-es nyári árualapunk megnyitását, az utalványok egy 2021-es utazásra már beválthatóak lesznek. Az utalványokra kiterjed a vagyoni biztosítás!
Bízunk benne, hogy az országok besorolása hamarosan változni fog, és hazatéréskor karantén/PCR teszt kötelezettség nélkül is tudnak utazni a fent felsorolt országokba is."

Frissítve: 2020.07.14

"Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy tunéziai, egyiptomi és török charterjárataink továbbra is az előzetes terveink szerint indulnak, azaz:
- Egyiptom Hurghada első járat július 26-tól, Marsa Alam első járat augusztus 09-től
- Tunézia Monastir első járat augusztus 07-től,
- Törökország Antalya első járat július 26-tól, majd szerdánként is augusztus 05-től

Felhívjuk szíves figyelmeteket arra, hogy továbbra sem tilos ezekbe az országokba utazni, a nemzetközi légi forgalom üzemel, a szállodák nyitva vannak és biztosítják a szolgáltatásokat. A 2020 július 15-től hatályba lépő 341/2020 (VII.12) Kormányrendeletben meghatározott szankciókra tekintettel irodánk lehetőséget biztosít arra, hogy a fenti úti célokra 2020 augusztus 31-ig induló utazásokra a már befizetett Utasok utazásukat kötbérmentesen módosíthatják későbbi utazási dátumra, vagy más úti célra (pl. Görögországba, ahova továbbra is karantén kötelezettség nélkül lehet utazni) az érvényes aktuális áraink alapján. Lemondás esetén a befizetett összeget utazási utalvány formájában visszatérítjük Utasaink részére.

Bízunk benne, hogy az országok besorolása hamarosan változni fog, és hazatéréskor karantén/PCR teszt kötelezettség nélkül is tudnak utazni a fent felsorolt országokba is."

Frissítve: 2020. július 13.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.