info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208
Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Uganda

1 355 000 Ft/fő TELJES ÁR illetékkel
Afrikai szafarik és kalandok az Egyenlítő mentén

Uganda last minute akciós utazás olcsó körutazás

Ugandai szafarik az Egyenlítő mentén

Ó, ó, Afrika!

Ugandai szafarik az Egyenlítő mentén
Jamhuri ya Uganda

Uganda Afrikában fekszik az Egyenlítő mentén, és izgalmas szafarikkal várja az utazókat. Az Oroszlánkirály óta Ön is megnézné a nagyvadat a saját szemével? Böngéssze át ajánlatainkat, hogy megtalálja a legszimpatikusabb utat! 
Uganda 70-es évek béli politikai instabilitását megsínylette a vadvilága és turizmus egyaránt, de kilépve múltja árnyékából az ország ismét az egyik legkedveltebb szafari úti cél, ahová életre szóló élmény ellátogatni. Ugandában, Bwindi erdeiben a gorilla-lesre a legalkalmasabb időszak június és augusztus, valamint december és február között van, ilyenkor a hegyi ösvények szárazabbak és kevésbé csúszósak. A nemzeti parkokban egész évben lehet szafarizni és vadakat nézni, de a legjobb időszak a száraz évszakban, január-februárban, és június-júliusban van. Ugandába Budapestről legkevesebb két átszállással lehet eljutni. A repülési idő Entebbébe kb. 12 óra (átszállási idő nélkül). Ugandába utazáshoz a sárgaláz elleni védőoltás kötelező, a belépés csak sárgaláz elleni oltásról szóló érvényes igazolás birtokában lehetséges!
Uganda, ez az Egyenlítő menti különleges afrikai ország a szavannai és erdei vadlesek és szafarik nagyszerű terepe. Állatvilágának legkiemelkedőbb kincse az itt honos hegyi gorillák közössége, kiknek hétköznapjait a Bwindi Nemzeti Park erdeiben lehet nyomon követni szervezett túrák keretében. Itt él a világ veszélyeztetett hegyi gorilla állományának mintegy fele, csupán 340 példány. Tapasztalt kísérővel egy gorillacsalád nyomába eredni és csendben megfigyelni őket leírhatatlan élmény. De a park 350 jegyzett madárfajával az ornitológusok paradicsoma is.

 A csimpánzok megcsodálására a legjobb helyszín a Kibale Nemzeti Park. 13 főemlős faj, gyönyörű madarak és lepkék otthona is a mesés park. A Queen Elizabeth és a Murchison Falls parkokban lenyűgöző szafarik engednek bepillantást a füves szavannák élővilágába. S aki itt jár, ne hagyja ki a 7 méter széles és 43 méter mély zuhatagú ámulatba ejtő Murchison-vízesést sem, mely Afrika egyik legszebb vízesése.
Az Ugandába utazók számára vízum szükséges. Az útlevél a belépéstől számítva legalább egy évig kell, hogy érvényes legyen. A kitöltött vízumkérelemhez 2 színes igazolványképet és a belépéstől számítva legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. Irodánk csak abban az esetben vállalja az ugandai vízum ügyintézését, ha ugandai utazását nálunk foglalja le. A vízum díja 49 000 Ft. A biztonságos ügyintézés érdekében a vízumoztatást legkésőbb 3 héttel az indulás előtt szükséges megkezdeni
 • Világegészségügyi Találkozó - Afrikai Régió
  28.2020. April
  Világegészségügyi Találkozó - Afrikai Régió2020. April 28. 07:002020. April 29. 21:00
  Uganda, Uganda (Afrika)
  A Világegészségügyi Csúcstalálkozó az afrikai régióra koncentrál, amely összhangban van az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak teljeesítésével. A témák között szerepel az afrikai fiatalok egészsége, a fertőző betegségek, a globális egészségbiztonság, a szegény országok fertőző betegségei.
 • Technológiai és Menedzsment Nemzetközi Konferencia
  03.2020. August
  Technológiai és Menedzsment Nemzetközi Konferencia2020. August 03. 08:002020. August 04. 20:00
  Uganda, Uganda (Afrika)
  A technológia és a menedzsment kétségtelenül mind az állami, mind a magánvállalkozások és szervezetek mozgatórugói. A konferencia olyan területeket érint majd, mint például a technológia szerepe az államokban, társadalomban, politikában és a kormányzatokban. Továbbá foglalkozik a fenntartható fejlődéssel és a kapacitás fejlesztésének lehetőségeivel is.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.