info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

IBUSZ koronavírus tájékoztató

Partnerünk, az IBUSZ az alábbi közleményt küldte ki legutóbb irodánknak a koronavírus kapcsán.

IBUSZ koronavírus tájékoztató (a legújabb mindig felül)

"Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy az előleg promóciónk előlegfizetési határideje március 31-én lejár. Azoknak az utasainknak, akik a promóció keretén belül március 31-ig befizetik az előleget 2021. május 16-ig (16-án 23:59-ig) bánatpénz megfizetése nélkül biztosítjuk az elállás lehetőségét a szerződéstől. E szerint egy esetleges lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük. Ezzel utasaink továbbra is rizikómentesen tarthatják megrendelésüket, élvezve a jelentős előfoglalási kedvezmény árelőnyét, hiszen április 1-től előfoglalási áraink megszűnnek. A kötbérmentes lemondási lehetőségről társaságunk egy nyilatkozatot állít ki, melyet utasainknak az előlegfizetéskor át kell adni vagy meg kell küldeni. (ez egy egyoldalú nyilatkozat lesz, tehát az utasoknak nem kell aláírni és visszaküldeni!) Folyamat és határidők: A promócióban foglalt megrendelések előlegfizetési határideje március 31. (erről az utasaitokat előzetesen tájékoztatni kell). Április 9-én minden megrendelés, amelyre nem történt előlegbefizetés, automatikusan törlődik a rendszerből.

Örömteli hír, hogy mind a hazai, mind pedig az Európai szakértők szerint várhatóan júniusra megoldódik az utazások biztonságos és egységes nemzetközi feltételrendszere. Görögország turisztikai minisztere például a napokban jelentette be, hogy május 14-től megnyitják az országhatárokat a turisták előtt. A terveik szerint a beutazás az alábbi feltételekkel lesz lehetséges: Oltás illetve antitest igazolással, vagy 72-96 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatásával a tavalyi évhez hasonlóan érkezéskor random tesztelés lehetséges amennyiben az utas érkezéskor vagy a nyaralása alatt pozitív tesztet produkál, a 10 napos karantén (előre kijelölt szállodában) vagy a kórházi kezelés költségét továbbra is a görög állam fedezi. Nagy valószínűséggel az Európai Unió tagállamai is hasonló feltételeket fognak biztosítani a turistáknak."

Frissítve: 2021. március 16.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.