info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

ETI koronavírus tájékoztató

A jelenlegi helyzetre való tekintettel partnerünk, az ETI Express Travel International Kft. magyarországi csapata az alábbiakról tájékoztatja az utasait.

ETI Magyarország tájékoztató (legújabb tájékoztató legfelül látható)

"Ezúton értesítünk Benneteket, hogy az Express Travel International GmbH szervezésében, Magyarországról induló egyiptomi charterjáratok esetén lehetőséget biztosítunk a foglalások díjmentes módosítására, illetve lemondására az alábbiak szerint:

Foglalási időszak: 2021. március 18 - 2021. április 30.
Utazási időszak: 2021. május 1 - 2021. október 31.

Fontos! Az utas lemondási szándékát legkésőbb az indulást megelőző 21. napig jelezze felénk! Az indulást megelőző 21. napon belüli lemondáskor, illetve az ezen időszakon kívüli foglalások esetén, valamint a már korábban megkötött utazási szerződéseknél, továbbra is az ÁSZF szerinti lemondási feltételek érvényesek."

Frissítve: 2021. március 22.

"Ezúton tájékoztatunk, hogy a 2021. március 1 - 31.között, az Express Travel International GmbH szervezésében, Magyarországról induló egyiptomi charterjáratok a kialakult járványhelyzet miatt ellehetetlenültek.

Érintett járatok:
BUDAPEST - MARSA ALAM csütörtökönként
BUDAPEST - SHARM EL SHEIKH péntekenként
BUDAPEST - HURGHADA vasárnaponként

Egyiptomi (Hurghada) programjainkat budapesti indulással jelenleg az EgyptAir szombatonként közlekedő menetrendszerinti járatával kínáljuk.

Az érintett foglalások esetén az alábbi lehetőségeket ajánljuk fel:
  • átfoglalás BUDAPEST-HURGHADA menetrend szerinti járatra (szombatonként - csak írásos visszaigazolás után érvényes)
  • átfoglalás KOLOZSVÁR-HURGHADA saját charterjáratra (szerdánként) utazási utalvány igénylése,
  • az utasok számára a cégünkhöz beérkezett összeg (de nem kevesebb, mint a teljes csomagár 30%-a) 120%-nak megfelelő értékben (felhasználható 2021. október 31-ig - indulás dátuma) díjmentes "átfoglalás" az eredeti utazási szerződés lényeges elemeinek módosításával (dátum, úticél, turnus, indulási reptér stb.),
  • a jelenleg érvényes rendszeráron, 2021. október 31-ig történő indulásokra.

Megjegyzések:
  • Ha nem születik megállapodás, természetesen lehetőség van a foglalás kötbérmentes törlésére.
  • Amennyiben az érintett foglalás ellenértéke utazási utalvánnyal került kiegyenlítésre, az továbbra is érvényben marad, pénzvisszatérítésre nincs lehetőség
  • Igény esetén, ha szükséges felár ellenében átfoglalási lehetőséget biztosítunk magasabb komfortfokozatú szállodába."

Frissítve. 2021. 02. 16. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.