info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Egyesült Arab Emírségek fakultatív programok

Egyesült Arab Emírségek fakultatív programok

Dubai utazások, last minute olcsó akciós utazás nyaralás, üdülés
Egyesült Arab Emírségek, Sivatagi szafari

A szállodából jeepekkel indulunk a túrára. 45 perces utazás után rövid pihenőt tartunk, majd elkezdődik az igazi sivatagi szafari a homokbuckákon. Ezután egy táborba érkezünk, ahol barbeque büfé és saláta vár minket, melyhez korlátlan mennyiségű üdítőitalt fogyaszthatunk. Kipróbálhatjuk az ún. arab tetoválást, a Hennát, megkóstolhatjuk az ízletes arab kenyeret és kávét. Végül jeepekkel visszatérünk a szállodába.
 

Dubai utazás, fakultatív programok

Egyesült Arab Emírségek, Hajókázás az öbölben

Esti hajókázásra indulunk a Dubai öbölben. Gyönyörű kilátást csodálhatunk meg a kivilágított Dubai városra a hajónkból. Vacsora után (mely tartalmaz egy üdítőitalt) visszatérünk a szállodába.
 

Egyesült Arab Emírségek, Ebéd a Burj-Al-Arab szállodában

A világhírű, 27 emeletes, vitorla alakú luxusszállodában egy exkluzív svédasztalos ebédet fogyasztunk el. A szállodában alkalomhoz illő ruházat viselete kötelező. Az ár az italokat nem tartalmazza.
 

Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi városnézés

Reggeli után elindulunk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba. Városnézés után büféebéd vár bennünket, majd bevásárlásra is lehetőség nyílik. Ezután visszatérünk Dubaiba.
 

Egyesült Arab Emírségek, Dubai bevásárló-túra

Reggeli után a Nasser téren kezdjük bevásárló utunkat, ahol elektronikus termékeket vásárolhatunk, majd egy híres bevásárlóközpontban (City Center Mall) folytatjuk túránkat. Fakultatív ebéd után meglátogatunk még néhány bevásárlóközpontot, majd visszaindulunk a szállodába.

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására, akkor:
 • ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • a helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.

Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
  • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
  • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
  • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
  • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
  • Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
  • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
  • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.