Zöld-foki szigetek fakultatív kirándulások

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak a helyi idegenvezetőhöz. A fakultatív programok kizárólag saját utasaink számára állnak rendelkezésre.Zöld-Foki Szigetek Sal Sólepárló

Zöldfoki-szigetek Sal szigettúra

Fél napos kirándulás Sal szigetén. A sziget az ott található só lelőhelyekről kapta a nevét, amely évszázadokon át a sziget fő bevételi forrása volt. Belseje sík és kietlen, két legfontosabb települése a főváros, Espargos és a turizmus központja, Santa Maria. Utóbbi a sziget déli csücskén, közvetlenül a hófehér homokos tengerparton található.
A kirándulás Santa Maria kikötőjéből indul, és elsőként Baía da Murdeiraba vezet, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a az öbölre és a Monte Leão-ra. Ezután Palmeirába, egy kis halászfaluba látogatnak, ahol megtekintik a helyi halászok aznapi zsákmányát. A fővárosba, Espargosba érnek, majd Salinas de Pedra de Lume sópárló medencéihez látogatnak, ahol egy igazán különleges élményben lehet részük: a tengervíznél 26-szor sósabb vízben lebeghetnek. Az ár nem tartalmazza a belépőt a sóbányába (5 EUR/fő + 1 EUR/fő édesvízi tusolás), és a környezetvédelmi adót (3 EUR/fő). A program minimum 6 fő esetén indul. Ár: kb. 75 EUR/fő. Gyermekeknek 11,99 éves korig 50% kedvezmény.

Zöld-foki-szigetek Sal szigettúra busszal

Egész napos szigettúra Murdeira, Espargos, Palmeira, Boracona, Terra Boa, Pedra de Lume és Salinas érintésével. Az ár tartalmazza az ebédet, az idegenvezetést, a szigettúrát 22 személyes buszokkal.
Ár: kb. 46 EUR/fő. 

Zöld-foki szigetek Katamarán kirándulás – fél nap

Hajózás Paleirából Monte Leáo-ig a nyugati part mentén. Az ár tartalmazza a transzfert Santa Mariából Palmeirába, snacket és italokat, valamint animációs programot helyi zenével. Ár: kb. 53 EUR/fő. Gyermekeknek 11,99 éves korig: 50% kedvezmény.

Zöld-foki-szigetek cápales

Rifes de Pardába látogatunk, ahol a part közelében megfigyelhetjük a citromcápákat.
Ár: kb. 25 EUR/fő. Gyermekeknek 1,99 éves korig: 50% kedvezmény.

Zöld-foki-szigetek lovaglás

A vendég lovaglási tapasztalatához igazított program. 
Ár: kb. 40 EUR/1 óra/fő // kb. 50 EUR/1,5 óra/fő // kb. 60 EUR/2 óra/fő.

Zöld-foki-szigetek buggy túra

Kétórás vezetett "off road" kirándulás négykerekű homokfutókon. A homokfutó vezetőinek érvényes jogosítvánnyal kell rendelezniük. 12 év alatti gyermekek részvétele nem javasolt. Az ár a transzfert tartalmazza.
Ár: kb. 95 EUR/2 fős quad/3 óra.

Zöld-foki-szigetek teknősles (csak július és október között)

Esti program, amely során megnézhetik, amint a Caretta Caretta teknős lerakja a tojásait a védett partokon.
Ár: kb. 35 EUR/felnőtt, gyermekeknek 1,99 éves korig 50% kedvezmény. 

Zöld-foki-szigetek trekking

Gyalogtúra a Serra Negra természetvédelmi területen. Homokos és köves tengerpartok, kanyonok és gyönyörű kilátások jellemzik ezt a programot. Hossza: 10 km.
Ár: kb. 35 EUR/fő.

Zöld-foki-szigetek segway off road

Ezen a túrán felfedezhetjük a sziget legszebb strandjait anélkül, hogy elfáradnának. A segway használata ráadásul nagyon egyszerű. 
Ár: kb. 30 EUR/fő/45 perc, kb. 49 EUR/fő/1,5 óra.

Zöld-foki-szigetek szörf és kiteszörf

Szörfoktatás a Kite Beach-en, a Centro Mitu Monteiro központban, angol nyelven. Az ár a transzfer és a felszerelést tartalmazza.
Ár: kb. 99 EUR/fő/3 órás szörfoktatás kezdőknek, kb. 310 EUR/fő/10 órás szörfoktatás.

Repülős kirándulások a környező szigetekre

A programok ára tartalmazza a repülőjegyet, a transzfereket, az idegenvezetést és az ebédet (az italok külön fizetendők). Gyermekeknek 2 éves kor alatt ingyenes (a szülők ölében utaznak), 2 és 12 éves kor között 25% kedvezmény.

Boa Vista

Zöld-foki-szigetek Boa Vista A Salhoz legközelebb eső sziget természeti adottságait a Szahara felől érkező forró és száraz szelek határozzák meg, legnevezetesebb látnivalója a sivatagi táj, mely jellegzetes homokdűnéivel kápráztatja el az ide látogatókat. Boa Vista büszkélkedhet a Zöld-foki Köztársaság legszebb partjaival, sőt itt található a világ leggyönyörűbb strandjai között számon tartott Curralinho Beach is.
Elsőként a Chave Beach-re látogatnak, ahol érintetlenül fennmaradt egy kerámia gyár, melynek a dűnék közül kimagasló kéménye impozáns látványt nyújt. A fehér homokkal félig beborított gépek kiváló fénykép témául szolgálnak. Ezután Santa Monica érintetlen, 30 km hosszan elnyúló, fehérhomokos partján strandolhatnak. A Viana sivatag bizarr formájú futóhomok dűnéinek megtekintése után Sal Rei városába indulnak, útközben pedig a kókuszpálmákkal sűrűn benőtt festői tájban gyönyörködhetnek. a sziget székhelye, a portugál Braganza herceg középkori erődjének romjaival, gyarmati épületeivel és jellegzetes zöld-foki zenéjével mély benyomást gyakorol az ide látogatókra. Az ár tartalmazza az ebédet is (az italok külön fizetendők).
Ár: kb. 185 EUR/fő.

Santiago

Zöld-foki-szigetek Santiago Ez a repülős kirándulás megismerteti Önöket a legnagyobb és legnépesebb sziget, Santiago természeti adottságaival. Santiago a szigetcsoport „fő” szigete, déli részén fekszik a főváros, Praia, valamint itt található a Zöld-foki szigetek első fővárosa, Cidade Velhaba (régi nevén Ribeira Grande). Praia  2009 óta az UNESCO Világörökség része. 
Ár: kb. 250 EUR/fő.
 

FONTOS!

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. január 2.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.