info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Zágráb utazás

Kellemes kikapcsolódás Horvátország fővárosában

Zágráb utazás Horvátország üdülés last minute nyaralás akciós utak.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Zágráb Horvátország fővárosa, egy élettel teli és modern város, annak ellenére, hogy óvárosa majdnem ezer éves. A barátságos város hazánkból is könnyedén megközelíthető. Zágráb különösen gazdag múzeumokban és kulturális látnivalókban, így ha egy másik horvát tengerparti városban üdülünk, útközben mindenképp megéri megállni és felfedezni Zágrábot!

Zágráb utazás Jelačić bán tér

Ha gyalogosan fedezzük fel Zágráb városát, előbb-utóbb a Jelačić bán tér is az utunkba esik, hiszen a zágrábi belváros gyalogosövezetének központja. Boltok, éttermek sokasága várja az ide érkezőket.
 

Zágráb utazás Medvednica Természetpark

Zágrábi és külföldi kirándulók által kedvelt hely, amely több turista útvonallal is rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a saját edzettségének megfelelőt. Aki nem szeretne gyalogolni, az igénybe veheti a városból induló függővasutat is, amely egyenesen a hegy tetejére viszi a turistákat.
 

Zágráb utazás Megszakadt kapcsolatok múzeuma

Más néven megtört kapcsolatok múzeuma egy igazán különleges és érzelmes kiállítás, melyen a régi szerelmekből megmaradt relikviákat tárja fel.
 

Zágráb utazás Dolac piac

A legismertebb és legnagyobb piac, ahová Horvátország-szerte érkeznek portékák, így megismerkedhetünk többek között a horvátok büszkeségével, a tejfölös sajttal, és egyéb különlegességet is beszerezhetünk. A bejáratánál Barica kofa szobrát tekinthetjük meg, a piac fő szimbólumainak tiszteletére állították.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.