info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Primosten utazás

Bájos halászfalu egy félszigeten

Primosten utazás Horvátország olcsó üdülés akciós nyaralás last minute utak.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Primosten kedvelt horvát turisztikai célpont. Sibenik és Trogir között fekszik egy mesterségesen létrehozott félszigeten található. Eredetileg sziget volt, de egy fahíd elbontása után a szárazföldhöz csatolták.  Más horvát falvakhoz hasonlóan a múltban Primosten halászfalu volt, manapság a horvátok és a magyarok is szívesen választják nyaralásuk eltöltésére a mediterrán hangulatú falvat.
A strandjai közül néhány Horvátország legszebb strandjai közé is tartozik,  a Velika és a Mala Raduca kavicsos partja tiszta vizével csábítja a strandolni vágyókat. Aki a környéket is felfedezni, annak erősen ajánlott a közelben fekvő kisebb szigetek felkeresése.

Napközben pihenhetünk a gyönyörű tengerpartokon, míg este romantikus sétát tehetünk a nyüzsgő utcákon, beülhetünk egy étterembe, hogy megtapasztaljuk a horvát ízeket, és élvezhetjük, hogy a falu a turizmus fellendülése ellenére megőrizte bájos halászfalu hangulatát.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.