info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Mauritius körutazás

Fedezze fel Mauritius egzotikus szigetét!

Mauritius körutazás Port Louis, Grand Bay

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Mark Twain író szerint Isten először teremtette meg Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot. A mesés trópusi sziget a világ egyik legszebb része, az itt töltött nyaralás életre szóló élményt ígér. Az önfeledt vakációhoz a képeslapokra kívánkozó, döbbenetes szépségű szigetnél keresve sem találnánk ideálisabb környezetet.

Élvezze ki a gondtalan pihenést a földi paradicsomban! Az Afrika partjaitól 1800, Madagaszkártól pedig 900 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a csillámló, türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény és állatvilág, a simogatóan meleg víz, a sokszínű kultúra (brit, francia, kreol hatások) teszi a szigetet páratlanná.
  • Maritime Hét
    19.2020. October
    Maritime Hét2020. October 19. 10:002020. October 23. 19:00
    Mauritius, Mauritius (Afrika)
    A Maritime Week rendezvényén világszínvonalú előadók prezentálnak és különböző témákkal mint például a kikötői üzemeltetés, a szállítás, az ellátási lánc és a logisztikai stratégiák kérdéseivel, kihívásaival, megoldásaival és innovációival foglalkoznak. Az eseményen magas rangú kormányzati tisztviselők, iparági igazgatók, tudósok, vezetők találkoznak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.