Horvátországi utazás Közép-Dalmácia last minute olcsó akciós nyaralás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa

Közép-Dalmácia :

Az északnyugaton található Rogoznicától délre terül el, déli határai Ploc városánál található.
Főbb települések: Brela, Gradac, Podgora, Kastel Stafilic, Klek, Makarska, Brac-sziget, Omis, Trogír, Trpanj.
Horvátországi nyaralások kedvelt úti célja Közép-Dalmácia.
Az látogató turisták körében a legnépszerűbb nyaralóhelyek Makarska, Podgora és Trogir, míg a legkedveltebb sziget Brac-sziget.

A kulturális és természeti kincsek teljessé teszik a nyaralást Közép-Dalmáciában.

A kristálytiszta víz, a kavicsostengerpart feledhetetlen élménnyé teszi az itt tartózkodást a látogatók számára. Irodánk olcsó szállást, apartmant, illetve elegáns szállodát is kínál vendégei részére.
Nagyon közkedvelt idegenforgalmi régió, gyakran az Adria legszebb keleti területeként említik. A területen eredeti kombinációját láthatjuk a buja természet és az emberi kéz alkotta építmények együttesének. A partszakaszon sok kisebb öböl található, a hullámok különböző nagyságú szigetek partjait mossák, de nem hiányozhatnak a borókaligetek sem. Itt sok olyan település található, amely már az első világháborút követően nagy közkedveltségnek örvendett.

Az idegenforgalom számára itt mindig is kedvezőek voltak a feltételek, az ipar sem szennyezte a környezetet.
A szállodák legnagyobb virágzása a múlt század 60-as éveiben kezdődött, de az új szállodák és apartmanok építése ma is folyamatosan zajlik. Ennek ellenére mégsincs akkor elszállásolási kapacitása az itteni szállodáknak, mint pl. Isztrián, habár a Makarszka Riviéra nyáron hemzseg a turitáktól.

Ami a strandokat illeti, Közép-Dalmáciában elsősorban a homok és kisebb kavicsok kombinációját találjuk, ami talán a legkellemesebb kombinációnak számít.

Ha úgy éreznénk, hogy itt mindennél jobban érezzük magunkat, ez a zöld területeknek is köszönhető, amelyet főleg borókaligetek és mesterségesen ültetett egyéb növények alkotnak. Az aktív pihenés növekvő popularitásának köszönhetően sok sportlétesítmény és sportszerkölcsönző jött létre, hogy a látogatók tegyenek valamit egészségük érdekében. A terület előnyére szolgál továbbá a kiváló közlekedés és megközelítketőség.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.