info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Karlobag utazás

Karlobag utazás nyáron egy kiváló választás

Karlobag utazás Horvátország akciós nyaralás last minute üdülés olcsó utak.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Karlobag, magyar nevén Karlopagó egy horvátországi kis falu, ahol önfeledten élvezhetjük a horvát tengerpartot. Azonban ha kicsit kirándulni is szeretnénk, a település hátterében található Velebit hegységben túrázhatunk egy jót, a kilátás pedig csodálatos. Érdemes még meglátogatni a Kubus Ura kilátóhelyet, ahol gyönyörködhetünk a magas hegyekben és a közeli Pag szigetére is rálátni.

Közigazgatásilag több kisebb település is Karlobaghoz tartozik, így a Karlobagi Riviéra körülbelül 40 kilométer hosszúnak mondható.

Budapestről Karlobagig az út körülbelül 5-6 óra az autópályán, de érdemes a hazafelé vezető úton is a tengerpart mentén autózni, hogy még teljesebbé tegyük horvátországi nyaralásunkat.

Karlobag természetesen a nyári időszakban a legmegfelelőbb a nyaralásra, de ha inkább aktív pihenésre vágyunk, akkor akár tavasszal vagy ősszel is felkereshetjük a falvat és a környező településeket, ugyanis ilyenkor is viszonylag kellemes időjárás vár minket.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.