info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Hűségprogram szabályzat

Dive Hard Tours Hűségprogram szabályzat

A Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. (székhely: 1134 Budapest, Taksony utca 9. földszint. adószám: 13553687-2-41, Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal eng.sz.: U-000646, Cégjegyzékszám: 01-09-861273, továbbiakban: iroda) hűségprogramja (továbbiakban: hűségprogram) 2024.04.30-tól a szabályzat az alábbiak szerint módosult.
A Dive Hard Tours Utazási Iroda fenntartja magának a jogot, hogy a Hűségprogram szabályzatát bármikor módosíthatja, és akár a Hűségprogramot meg is szüntetheti.

Részvételi feltételek
 • A hűségprogramba történő regisztráció Hűségprogram oldalon keresztül lehet, amelyhez a regisztráló (továbbiakban: törzsutas) teljes nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát kell megadnia. A hűségprogramban csak 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt. 18 év alatti személy nem hozhat létre VIP fiókot. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
 • Az online adatlap kitöltésével és elküldésével a törzsutas elfogadja a hűségprogram jelen szabályzatában leírtakat.

Pontok és azok felhasználása
 • A  törzsutasok az utazás kifizetésekor hűségpontot (továbbiakban: pont) kapnak minden, az irodánál elköltött 200 Ft után a szintjüknek megjelelően: VIP Silver: 1 pont, VIP Gold: 2 pont, VIP Platina: 3 pont
 • A pontokat az iroda az utazás teljes összegének kifizetése után, a hazaérkezést követően számolja ki és tárolja a törzsutas VIP fiókjában.
 • A regisztráció alkalmával az iroda 1.000 pontot ad ajándékba és egyből VIP Silver fokozatba kerül a törzsutas. Ez egy technikai dolog annak érdekében, hogy a hűségprogram elindulhasson. Az 1.000 ajándékpont addig használható fel, amíg a VIP Fiók létezik, viszont az első utazáskor nem, hiszen hűségpontról van szó. Az első utazásnál még nem beszélhetünk hűségről, ezért kedvezményt sem kaphat az utas. Automatikusan töröljük a VIP fiókot abban az esetben, ha a VIP Silver felhasználó a Vip Fiók létrehozásától számított 3 hónapon belül nem jelentkezett utazása. Különféle VIP Fiókokban lévő pontok nem vonhatóak össze.
 • A kapott pontok két összesítéshez adódnak hozzá, az (1) összesen kapott pontokhoz és a (2) felhasználható pontokhoz. 
 • Az összesen kapott pontok jelentik a szintlépés alapját, amelyek sosem nullázódnak le. A szintlépés az alábbi ponthatárokkal lehetséges: VIP Silver első utazás előtt azaz a regisztrációkor, VIP Gold: első utazás után és 59.999 pontig, VIP Platina: 60.000 pont és felette. Minden törzsutas tehát, aki egyszer elér egy szintet, vagy abban marad, vagy magasabb szintre lép, hiszen az összesen kapott pontok folyamatosan gyűlnek minden foglalásnál és sosem nullázódnak le. 
 • A felhasználható pontok a lefoglalt utazás dátumához képest időkorlát nélkül használhatók fel a törzsutas által kiválasztott bármely utazásra, amely az iroda kínálatában megtalálható.
 • A pontok az iroda kínálatában található bármely utazásra beválthatók kedvezmény formájában, de kapcsolódó szolgáltatásokra - így például biztosításra, - nem. Ez a kedvezmény csak akkor illeti meg a törzsutast, ha az utazást teljes egészében kifizette. 
 • A pontokat kizárólag a törzsutas válthatja be, ennek feltétele, hogy ő szerepeljen az utaslistán. A pontok beváltása csak az utazás foglalásakor lehetséges, egy megrendelt utazás árából utólag nem vonható le. Az utas csak annyit tud a megrendeléskor felhasználni, amennyivel rendelkezik. (Tehát, ha esetleg az indulásig keletkezik az utasnak hűségpontja, akkor azt már utólag az előzőleg megrendelt utazás árából nem lehet levonni.)
 • A törzsutas felhasználható pontjait és az ő fokozatát nem ruházhatja át más törzsutas részére.
 • Egy VIP fiókban - azaz a fiók használónál lévő - lévő pontokat nem lehet a későbbiekben más személynek átadni, illetve az előzőleg az irodával utazott utas nem kérheti, hogy a rá vonatkozó pontot ő külön fel szeretné használni. A VIP fiókban lévő felhasználó a jogosultja a Hűségpontoknak és nem azok a személyek, akik vele utaztak.
 • Egy utazás lefoglalásakor legfeljebb csak a részvételi díj  5 százaléka egyenlíthető ki pontok felhasználásával. Reptéri illeték, biztosítási díjak, foglalási díj, kerozin pótdíj egyéb díjakra nem lehet felhasználni.
 • Amennyiben egy megrendelésen belül több törzsutas is szerepel az utaslistán, a pontok elosztva is felírhatók adott VIP fiókhoz a megrendelő rendelkezése szerint. Ezen pontok elosztása, felosztása csak a megrendeléskor lehetséges, utólag nem.
 • Bármilyen egyéb jogcímen adott hűségpont nem számít bele a kategória változtatásához, de azok szabadon használhatók, ezek elnevezése Extra hűségpont. Extra hűségpontot az iroda bármikor és bármennyit jogosult adni a törzsutasnak, és jogosult annak felhasználását határidőhöz kötni.
 • A pont nem fizetőeszköz, pénzre semmilyen esetben, még útlemondáskor sem váltható be.
 • Útlemondás esetén, amely adódhat akár utazásképtelenségből is, az ahhoz az úthoz tartozó pontok nem kerülnek hozzáadásra az összesen kapott pontokhoz. Útlemondás esetén, amennyiben a törzsutas felhasznált pontokat kedvezményként az adott utazáshoz, akkor az már felhasznált pontoknak minősül, hiszen igénybe vette.
 • Abban az esetben, amikor a törzsutas megrendel egy utazást és igénybe vette a pontjait, eltettük neki bizonyos ideig (opciós határidő), díjbekérőt küldtünk és az opciós határidőn belül nem fizette meg a megfelelő díjat - ezáltal felesleges dolgoztunk és másoknak nem volt elérhető az út - ekkor az adott utazásba beszámított pontokat felhasználtnak tekintjük így a későbbiekben nem lesz elérhető.

Hűségprogram további előnyei
 • Hírlevél: A törzsutasok is megkapják a hírleveleinket, amennyiben arra is feliratkozott.
 • Legjobb ajánlatok: A törzsutasok saját fiókjukba belépve az iroda oldalán mindig látja az iroda által kiválogatott, éppen érvényes legjobb ár-érték arányú ajánlatokat.
 • Árfigyelő: A legalább VIP Gold vagy ennél magasabb szintű törzsutasok kiválaszthatnak legfeljebb öt, azaz 5 db utazást, amelynek az árát figyelemmel kívánja követni. Ehhez a lépéshez egy konkrét szállodához tartozó konkrét időpontot, időtartamot, ellátást és szobatípust kell kiválasztani az iroda honlapján, majd az "Árfigyelőhöz adom! Értesítést kérek árcsökkenéskor!" gombra kell kattintani. Az iroda az árcsökkenést követő reggel e-mailt küld a törzsutasnak az árcsökkenésről. 

Virtuális kártyával kapcsolatos szabályok
 • Virtuális kártya minden törzsutasnak jár VIP Gold és afeletti kategóriában lévő törzsutasnak. Első utazás után minden törzsutas VIP Gold kártyára, 60.000 pont felett pedig minden törzsutas VIP Platina kártyára jogosult.
 • A virtuális kártya fokozatot a VIP Fiókjában láthatja a jogosult
 • Fizikailag kiállított kártyát a Dive Hard Tours Kft nem állít ki 2022.04.01-ét követően. A 2022.03.31-ig kiállított plasztik kártyák továbbra is érvényesek.

Adatok kezelése és védelme
 • A hűségprogramba történő regisztrációval a törzsutas hozzájárul, hogy a megadott információkat az iroda elektronikus és papíralapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.
 • Az adatkezelés és feldolgozás célja a hűségprogram működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, valamint a törzsutasok hatékonyabb tájékoztatása az utazások vásárlási lehetőségekről.
 • Az adatokat az iroda vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
 • A törzsutas jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni. Ebben az esetben a szerverről az összes adat törlődik, a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges. Bővebben az adatkezelésről

Felelősség
 • Az iroda nem felel a hűségprogrammal és a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
 • Visszaélés esetén az iroda jogosult az illető személy részvételét a hűségprogramban azonnali hatállyal megszüntetni, beleértve a hűségprogramhoz kapcsolt kedvezményeket is.
 • Az iroda jogosult hűségprogram szabályzatát részben vagy egészben az utasok beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a honlapon.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a hűségprogrammal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy forduljon irodánkhoz, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Hatályosság
Tekintettel a preambulumban megfogalmazott jogunkra a Hűségprogram hatályosságát 2024.05.01.napjával megszüntetjük. Ezt követően már nem lesz lehetséges a hűségpontok gyűjtése és felhasználása.
Köszönjük az évek során tanúsított megértésüket és hűségüket!
Az Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja: Adatvédelmi szabályzat

Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. 
1134 Budapest, Taksony utca 9. földszint
Telefon: +36 (1) 785 8492
E-mail: info@divehardtours.com
Frissítve: 2024.04.30.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.