Horvátország Krk nyaralás last minute utazás olcsó akciós üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Horvátország Krk nyaralás, utazás egyénileg Horvátország utazás olcsón akciós üdülés. Utazási iroda az összes horvátországi nyaralás ajánlatait itt tekintheti meg.
A Krk sziget fekszik legközelebb Magyarországhoz. Budapesttől való távolsága mindössze 500 kilométer, s a letenyei határtól is már csak 270 km-nyi autópálya van hátra. Mi magyarok nagyon szeretjük a Krk szigetet mert nagyon közel van, mert sok kiváló strand van itt, mert igazi nyelvtörő kimondani a magánhangzók nélküli „Krk” nevet. Ha ügyesen megszervezzük, egy Krk nyaralás egyet jelent a strandolással, sok-sok városlátogatással és hajós kirándulással.
Kék zászlóval rendelkezni a strandon és kikötőben kiváló idegenforgalmi kampány, ami magas szintű szolgáltatásokon, a tenger és a part tisztaságán, illetve a strandok: felszereltségén és rendezettségén alapul. A környezet megóvására fordított gondoskodás folyamatosan és rendszerezetten folyik. Ennek igazolása a számos kék zászló, amelyek Krk városban, Baškan, Malinskaban, Njiviceban, Omišaljban és a Punati kikötőben lobognak.
Európában már 13 éve sikeresen folytatják a tenger és a part környezetvédelmének programját Kék zászló néven a strandokért és kikötőkért. A program megvalósítója és nemzetközi vezetője a Környezetvédelmi Oktatás és Nevelés Európai Alapítvány (Foundation for Enviromental Education in Europe - FEEE), amelyet 1981-ben alapítottak az Európai Tanácsnál. A programba ma több, mint húsz állam van bekapcsolva, amelyek egyik stratégiai célja a turizmus.
A kék zászló a megóvott, biztonságos és kellemes környezet szimbóluma, amely rendeltetése a pihenés, szórakozás és szabadidős tevékenység, jól kidolgozott gazdálkodás a part menti területekkel és a fenntartható fejlődés a turizmusban.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.