Horvátország Omis nyaralás last minute utazás olcsó akciós üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa

Omis utazás Last minute nyaralás, üdülés Horvátország.

A Splittől 25 km-re, Makarskától 38 km-re található, 15 ezer lakosú Omis egy része a Cetina-folyó, Horvátország talán legszebb folyójának kanyonjában fekszik, így fantasztikus, vadregényes természeti szépségeket kínál az ideutazóknak. A kikötővárosban nyaralva számos sport kipróbálására is lehetőség nyílik.
A Cetina-folyó szikláin talán Horvátország-szerte a legszebb természeti környezetben lehet sziklát mászni, a folyón remekül lehet raftingolni, kajakozni is, de a Cetinán hajótúrára is lehet indulni. A folyó tisztaságára sem lehet panasz, Dalmácia nagy részének ivóvízellátását biztosítja. A környéken a csodás természeti képződmények között remek kirándulások is tehetők. A tengerben búvárkodásra is lehetőség van.
Omis az egyik legszebb elhelyezkedésű horvát város. Homokos tengerpartokon lehet fürödni a Omisban és a környékén, és az aktív kikapcsolódást keresőknek is igencsak ajánlható az egyébként nyugodt üdülőhely. Ráadásul a kirándulási-, és programlehetőségek száma szinte végtelen. Az alábbiakban be is mutatjuk a rengeteg kirándulási célpontot innen, Omis látnivalóit, strandjait, ajánlott éttermeit és szállásait, az üzleteket, bevásárlási lehetőségeket, valamint a legjobb kikapcsolódási lehetőségeket. Szállások keresésére is lehetőség van az oldalon, a legjobb árakon.

Last minute Horvátország Omis utazás, nyaralás.

A Splittől 25 km-re, Makarskától 38 km-re található, 15 ezer lakosú Omis egy része a Cetina-folyó, Horvátország talán legszebb folyójának kanyonjában fekszik, ahol a Cetina folyó a tengerbe ömlik, valamint az Omiska Dinara hegység lábánál található, így fantasztikus, vadregényes természeti szépségeket kínál az ideutazóknak. A kikötővárosban nyaralva számos sport kipróbálására is lehetőség nyílik. A Cetina-folyó szikláin talán Horvátország-szerte a legszebb természeti környezetben lehet sziklát mászni, a folyón remekül lehet raftingolni, kajakozni is, de a Cetinán hajótúrára is lehet indulni. A folyó tisztaságára sem lehet panasz, Dalmácia nagy részének ivóvízellátását biztosítja. A környéken a csodás természeti képződmények között remek kirándulások is tehetők. A tengerben búvárkodásra is lehetőség van, valamint zipline-pálya is van Omis közelében.
A város egykor rettegett kalóztanya volt. Ma csendes, családbarát hely, nem az éjszakai szórakozást kereső fiataloknak ideális. Természeti környezete, és homokos strandja remek nyaralóhellyé teszik, sokan Horvátország egyik legszebb városának tartják. Óvárosa is hangulatos. A számos kirándulási lehetőség miatt igazán tartalmas és izgalmas napokat lehet itt eltölteni.
Omis a Split öböl déli végén, hatalmas sziklafalak árnyékában húzódik meg. Egykoron kalózok lakták ezt a területet. A XX. századtól Omis homokos strandjai miatt lett nagyon népszerű. Két nagyon lassan mélyülő homokos strand található Omisnál, egyik közvetlenül a város előtt, a másik Split irányába a Duce városrész előtt. Omist is viszonylag könnyű megközelíteni Magyarország irányából. Splitig végig autópálya vezet. A fennmaradó pár kilométert kell a helyi országúton megtenni. Budapest 780, míg a letenyei határ 550 kilométerre fekszik innen. Egy Omis nyaralásban az a jó, ha úgy van kedvünk akár több napig kint lehetünk a homokos strandon, de ha mászkálósabbak vagyunk, minden napra egy-egy kirándulást is beiktathatunk. Van látnivaló, aktív nyaralási lehetőség bőven. Gyere és ismerd meg velünk jobban Omist. Omis egy olyan hely, ami Számodra is elérhető, gyere és kezd el megszervezni a nyaralásod most!
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.