info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Brac sziget utazás

Kellemes pihenés a gyönyörű tengerparton

Horvátország Brac sziget last minute utazás olcsó akciós üdülés nyaralás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Brac sziget utazás last minute utak Horvátország. Nyaralás üdülés olcsó akciós Horvátország.

A szőlők és olajfák szigetének is nevezett Brac Dalmácia legnagyobb szigete. Itt található a legmagasabb csúcs az Adriai-tengeren lévő szigetek közül, a 778 méteres Vidova Gora, ahonnan tiszta idő esetén az összes dalmát szigetet láthatjuk. Brac híres fehér márványáról, melyet a washingtoni Fehér ház építéséhez is használtak. A legtöbb horvát szigethez hasonlóan Brac is felejthetetlen élményt nyújt: élvezhetjük a kellemes napsütést, fürödhetünk a kristálytiszta tengerben, gyönyörködhetünk a természet ajándékaiban, és az őskortól itt maradt kulturális örökségekben.

Brac sziget számos különböző települése mind-mind mást nyújt, így a csendes pihenésre, a bulikra, és a műemlékekre, kulturális kikapcsolódásokra vágyók is megtalálhatják kedvenc helyüket.

A Split-öböl kellős közepén elhelyezkedő Brac sziget, igen sok tengerparttal, eldugott öböllel és kiépített stranddal rendelkezik. Brac strandjai főként a sziget északi partján fekszenek. Itt több homokos strandot is találunk. Ahogy délre tartunk hegyessé vált Brac, így a déli partszakaszon inkább eldugott, kristálytiszta vizű öblöket találunk.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.