Horvátország Brac-szigete last minute utazás olcsó akciós üdülés nyaralás

Ezen az oldalon 4 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Brac sziget utazás last minute utak Horvátország. Nyaralás üdülés olcsó akciós Horvátország. A teljes horvátországi utazás kínálatunk:
A szőlők és olajfák szigetének is nevezett Brac Dalmácia legnagyobb szigete. Itt található a legmagasabb csúcs az Adriai-tengeren lévő szigetek közül, a 778 méteres Vidova Gora, ahonnan tiszta idő esetén az összes dalmát szigetet láthatjuk. Brac híres fehér márványáról, melyet a washingtoni Fehér ház építéséhez is használtak. A legtöbb horvát szigethez hasonlóan Brac is felejthetetlen élményt nyújt: élvezhetjük a kellemes napsütést, fürödhetünk a kristálytiszta tengerben, gyönyörködhetünk a természet ajándékaiban, és az őskortól itt maradt kulturális örökségekben.
Brac sziget számos különböző települése mind-mind mást nyújt, így a csendes pihenésre, a bulikra, és a műemlékekre, kulturális kikapcsolódásokra vágyók is megtalálhatják kedvenc helyüket.
A Split-öböl kellős közepén elhelyezkedő Brac sziget, igen sok tengerparttal, eldugott öböllel és kiépített stranddal rendelkezik. Brac strandjai főként a sziget északi partján fekszenek. Itt több homokos strandot is találunk. Ahogy délre tartunk hegyessé vált Brac, így a déli partszakaszon inkább eldugott, kristálytiszta vizű öblöket találunk.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.