info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Medulin utazás

Egykori halászfaluból csodás üdülőkörzet

Horvátország Medulin last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Medulin települése az Isztriai-félszigeten, Pula városától nem messze található, híres üdülőkörzet. A város egykor kis halászfalu volt, de a nyaralók miatt komoly fejlődésnek indult - az itt található strandok messze földről vonzzák a pihenni, pancsolni vágyókat. A Medulintól délre fekvő Kamenjak-félsziget az Isztria legdélebbi pontja - a félsziget egésze természetvédelmi terület, és a szigetcsúcstól délre egy világítótornyot is találunk a tengeren - egy magányos szigeten áll ellen az elemeknek a Porer világítótorony. Medulinban rengeteg tengerparti szálloda közül válogathatunk, ha itt nyaralunk, akkor innen könnyen bejárható az Isztriai-félsziget többi része, Rovinj, Motovun vagy Rabac is gyorsan elérhető.
A kis halászfalu már szinte elveszik a medulini szállodák hatalmas épületei mellett. A település legfontosabb vonzereje a Bijeca strand homokos fövenye. A lassan mélyülő strand a gyerekkel érkezők álma. A Kamenjak-félszigettől délre található világítótoronyhoz fél napos, hajós kirándulásokat szerveznek, és ha itt nyaralunk, ne hagyjuk ki a festői Brijuni Nemzeti Parkba tett hajókirándulást sem. A Medulinhoz nagyon közel található Pulában kellemes városnézős programot szervezhetünk magunknak, vagy Bale hangulatos kis településén is sétálhatunk. Közel van az Isztria összes látnivalója, így esetleg elkirándulhatunk a festői szépségű Limski kanalig vagy a festői Motovunba. Medulin kifejezetten kellemes hely, ha családdal érkezünk a nyaralásra és akkor is ha nagy társasággal utazunk. Az M7-es autópályával összeköttetésben álló horvát autópálya és gyorsforgalmi úthálózat egészen Medulinig vezet.
A medulini szállodák saját stranddal rendelkeznek, de ha apartmanban szállunk meg, akkor is néhány perc alatt juthatunk el a legközelebbi, fenyőfáktól árnyékos strandokra is. A Bijeca a leghíresebb, homokos strand Medulin központjához közel, de ha autóba ülünk, akkor a Kamenjak-félszigeten is kiváló öblöket találunk. A félszigeten több kellemes strand található, a fenyők miatt a napszúrástól sem kell tartanunk.
Medulin Horvátország egy új turisztikai gyöngyszeme. Helyileg Pula nyugati szomszédságában, egy hatalmas és zárt öböl végén terül el. Magyarország felől szinte végig autópályán érjük el Medulin várost. Budapest távolsága 610 kilométer, míg a letenyei határtól 380-at kell még vezetni. Medulin homokos strandjáról ismert leginkább. A helyi Bijeca strand annyira lassan mélyül, hogy egészen kis babákkal is kijárnak a helyiek. Szinte minden Medulin nyaralás a strandolásról és a napozásról, hajós kirándulásokról szól. Tartson velünk és fedezze fel ezt a nyaralási Kánaánt!

Medulin nagy, homokos strandot kínáló, fejlett idegenforgalmú, de igazi látnivalókkal nem rendelkező, népszerű, családi nyaralóhely. Ahonnan gyönyörű helyekre lehet könnyen és gyorsan kirándulni. Az alábbiakban bemutatjuk Medulint, annak strandjait, megemlítjük a bevásárlási lehetőségeket is. Kiválogattuk a legjobb ár/érték arányú szállásokat, a legjobb éttermeket, valamint a legjobb környékbeli kirándulási lehetőségeket is bemutatjuk.
Medulin homokos, nyüzsgő, sokszor zsúfolt tengerpartja a Bijeca, 1 km hosszú, nagyon lassan mélyülő. Napernyő, napágy bérelhető, lehet vízibiciklizni, a vízben felfújható vízi játszótérben játszani, és persze homokvárat építeni. De nem mondható a legtisztább strandnak, vagy különösen szép partnak. De Medulin környékén kifejezetten szép strandokra is ellátogathatunk.

Medulin városnak több homokos strandja is van, de ez a legismertebb, a legjobban ellátott és kiépített. Sokak szerint Horvátország legszebb strandja több, mint egy kilométeren húzódik egy védett öbölben. Természetes árnyékot adnak a part menti fák, a víz lassan mélyül, vannak felfújható játékok a vízben.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.