info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Ghána körutazás

Izgalmas körutazások Ghánában

Ghána körutazás last minute akciós utak körutak

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Ghána Afrika egyik legfejlettebb országa. Éghajlata trópusi. Egykor óriási esőerdők voltak Ghána területén, ezek nagy részét sajnos a 20. században elpusztították. Manapság a déli területen találhatók az esőerdők maradványai. A kivágott erdők helyén sűrű bozótos nőtt. Növény- és állatvilága azonban még mindig gazdag, és nemzeti parkokkal igyekeznek megőrizni.

Ghána Accra

Ghána fővárosa, és egyben legnépesebb városa is Accra. Napjainkban Accra Afrika egyik leggazdagabb és legmodernebb városa. Főbb látnivalói a Parlament, a lóversenypálya, a Makola-piac és a Ghánai Nemzeti Múzeum.
 

Ghána Kakum Nemzeti Park

Ennek a parknak az egyedisége abban rejlik, hogy a helyi emberek kezdeményezésére hozták létre, nem pedig a vadon élő állatok fenntartásáért felelős minisztérium alapította. Területét főként esőerdő borítja.
 

Ghána Volta-tó

A világ legnagyobb mesterséges tava, 8502 négyzetkilométer területű (a Balaton körülbelül 14-szer férne el benne). A Volta-gát 1965-ben épült.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.