info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Fuerteventura fakultatív

Fedezze fel a Kanári-szigetek egyik legszebb szigetét, Fuerteventurát magyar nyelvű fakultatív kirándulások keretében! Hatalmas helyi tapasztalattal rendelkező idegenvezetőnk a sziget minden apró titkába beavatja utasainkat. Az alábbi programok csak utasaink számára elérhetők, és tájékoztató jellegűek, az egyik partnerünk kínálatát mutatják. Az aktuális fakultatív programlistát és a pontos árakat minden esetben az idegenvezető adja oda utasainknak érkezés után, ezekre befizetni is nála van lehetőség. 

Fuerteventura szigettúra magyar nyelven

A kirándulás első megállója egy bio aloe vera farm, ahol betekintést nyer a gazdálkodás folyamatába, megismerheti az aloe vera és az oliva feldolgozásának menetét. Ezt követően folytatjuk utunkat Pájara városáig, ahol egy múltidéző sétát teszünk a belvárosban, valamint meglátogatjuk Nuestra Señora de Regla templomát. Kissé kanyargós hegyi utakon haladunk tovább Vega de Rio Palmas felé, a következő megálló Betancuria, Fuerteventura első fővárosa. A Casa Maria ház betekintést nyújt a helyi kézműves mesterségek és Fuerteventura történelmének világába. Egy rövid utat követően, Pepe bácsi kecskefarmját látogatjuk meg. Itt betekintést nyer a sajtkészítés rejtelmeibe, és megkóstolhatja a helyben készített sajtokat is. A csodás panorámát nyújtó Mirador de Guise y Ayosában kilátóját követően, fogyaszthatja el tipikus kanári ebédét. A következő megálló a kanári-andalúz stílusban épített Casa de los Coroneles La Olivában. A múzeumként működő épület valamikor Fuerteventura katonai- és politikai vezetőinek palotája volt. A kirándulás utolsó megállója a Corralejo Nemzeti Park, ahol Fuerteventura „védjegye”, az érintetlen, csodás fehér homokdűnék találhatóak.
Ár: 85 EUR / fő.

Lanzarote túra Fuerteventuráról magyarul

Utazásunk a fuerteventurai Corralejoból indul, ahonnan hajóval érkezünk Lanzarotéra. Ezt követően ellátogatunk a Tűzhegyekhez. A Timanfaya Nemzeti Parkban képet kaphat arról, miért is nevezik Lanzarotét a tűz szigetének. A földöntúli táj a vulkanikus kőzetek teljes színskáláját megmutatja önnek, ahol teszünk egy buszos túrát, ahol a létező legközelebbről szemlélhet meg egy élő vulkánt. A vulkáni csúcsról lefelé haladva, La Geria vidékén megmutatjuk önnek a látványos, koromfekete, élettelennek tűnő földben termesztett szőlők vidékét, sőt egy borkóstoló keretében ön is megízlelheti a világhírű borokat. A tipikus kanári ebédet követően folytatjuk utunkat a Jameos del Aguahoz, amely egy félig nyitott vulkanikus barlangrendszer. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növényfaj él. A kirándulás utolsó megállója Los Hervideros, ahol élvezheti a vad, hatalmas hullámokkal ostromlott sziklapartok látványát, majd visszatérünk Fuerteventurára.
Ár: 104 / 130 EUR / fő.

Fuerteventura Oasis Park

Szenvedély, hivatás és az élet tisztelete jellemzi Fuerteventura legnagyobb növényés állatparkját. Az Oasis Parkban elefántok, zsiráfok, gyűrűs farkú makik, zebrák, gepárdok, vizilovak és szurikáták mellett, számos más állat található meg természetes környezetében. A park több mint 1 millió négyzetméteren terül el, így a legnagyobb állatkert a Kanári-szigeteken. Területe minden évben növekszik, hogy több helyet biztosítson az itt élő több mint 3000 állatnak, melyek összesen 250 különböző fajba tartoznak. Az állatok mellett a parkban meglátogathatja Európa legnagyobb kaktusz- és trópusi növény botanikus kertjét, valamint a Kanári-szigeteken őshonos állatokat is, mint a fókák, papagájok és ragadozómadarak. A park élen jár a környezetvédelmi, mentési, kutatási és oktatási projektekben is, céljuk a biológiai sokféleség megóvása, a biológiai örökség védelme a szigeten, és a látogatók és az állatok szoros kapcsolatának elősegítése.
Ár: 33 EUR / fő. 

Tengeri nagyhalas sporthorgászat

A halászhajó remek kikapcsolódás a horgászat szerelmeseinek. Foglalja le kirándulását, mi pedig biztosítjuk a horgászbotot, a csalit, és természetesen egy oktatást a tengeri halászatról, halfajtákról és a biztonságról. A hajó Morro Jable kikötőjéből indul, a Jandia Természeti Park partjánál hajózva haladunk, hogy megtaláljuk a legjobb fogást ígérő helyet Puerto de la Cruznál. A kirándulás ára tartalmazza az italok, a snackek és a helyi sajtok fogyasztását is.
Ár: 92 EUR / fő.

Bálna- és delfinles üvegfenekű hajóval 

A hajó Morro Jable kikötőjéből indul és azonnal a bálnák, delfinek, teknősök élőhelye felé vesszük az irányt. Az állatokat nem csak a hajó fedélzetéről, hanem a hajófeneken elhelyezett ablakokból is megtekintheti. A bálna és delfinles után folytatjuk a kirándulást a partok felé, hogy napozhasson, fürödhessen az Atlantióceán vizében, vagy különböző vízi sportok próbálhasson ki. A pihenést követően elfogyaszthatja ebédjét, melyet a kisebb halak, tengeri élőlények megtekintése követ.
Ár: 59 EUR / fő.  

Jetski Costa Calma

Az Atlanti-óceán felfedezése talán egy jetskivel a legizgalmasabb! Costa Calma tengerpartjáról induló túra során meglátogathatja Jandia partjait, ahol akár repülő halakkal, teknősökkel, kis szerencsével, delfinekkel és bálnákkal is találkozhat. Az 1 órás út során lehetősége lesz megmártózni a kristálytiszta vízben.
Ár: 120 EUR / fő.

Quad és buggy túrák Fuerteventura tájain

Buggy / quad túra északon (4 óra)
Ismeretlen területek felfedezése az ősi vulkánok lábánál, csodálatos panoráma és vidám kikapcsolódás a Corralejo Nemzeti Park homokdünéi között.
Buggy / quad túra a középső régióban (3 óra)
Caleta de Fuste természeti szépségeinek és a környező kis falvak különös hangulatának felderítése várja. Látogatás a sólepárlóknál és egy sajtüzemben, ahol kecskesajtokat kínálnak kóstolásra.
Buggy / quad túra délen (2 óra)
Morro Jable kikötője után a Jandía Nemzeti Parkba vezet az út, majd megtekintheti a világítótornyot. Az út utolsó szakasza csodálatos panorámát kínál, a program strandolást is tartalmaz.
Ár: 75 EUR / főtől.

Jeep Safari

Cotillo
Járja be Corralejo fehérhomokos dűnéit, a Bayuyo vulkánt, majd látogasson el Lajares városába, ahol szétnézhet a helyi piacon. Cotillo gyönyörű lagunáinak vizében meg is mártózhat, majd folytatjuk utunkat a Tindaya-hegység felé. Utunk a kormányzók házánál ér véget, La Olivában.
Cofete (Dél-Fuerteventura)
A túra a Cofete Nemzeti Parkban kezdődik, ezt követően továbbautózunk a Winter villa felé, amelyről számtalan legenda kering. Cofete strandján kb. 1 órát fürdőzhet, majd El Puertitoban fogyaszthatja el tipikus kanári ebédjét. Punta Jandia világítótornyának felfedezése után visszatérünk telephelyünkre.
Ár: 52 EUR / fő.
 

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására:
 • Ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • A helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • Információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.

Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
 • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet.
 • A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
 • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
 • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött. Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
 • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
 • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. március 8.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.