info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Etiópia körutazás

Egy etiopiai körutazás egész életre szóló élményt ad.

Etiópia körutazás akciós last minute körutak üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Etiópia hihetetlenül gazdag múltja által elképesztően sokrétű látnivalót tartogat az ide érkezőknek. Kóstolja meg a finom gyümölcsöket, ismerje meg a kávé őshazáját! Továbbá változatos állatvilága és tája is lenyűgözőek.

Etiópia fővárosa Addisz-Abeba, vagy Addis Ababa

Etiópia fővárosa, főbb látnivalói az egyetem épülete, a Szentháromság katedrális, a Néprajzi Múzeum, ahol részletesebben megismerkedhetünk Etiópia kultúrájával és hagyományaival. Addisz-Abeba a világ második legmagasabban fekvő városa, továbbá az Afrikai Unió székhelye.
 

Etiópia Simien Nemzeti Park

Etiópia egyik legszebb nemzeti parkja, magaslataival, mély völgyekkel, és érdekes állatvilággal. Itt található az ország legmagasabb pontja is, a kb. 4600 méter magas Ras Dashan. 1978 óta a nemzeti park az UNESCO Világörökség része. Rengeteg ritka állatfajnak ad otthont, itt él például a csak Etiópiában megtalálható dzseláda pávián, az abesszíniai róka, a szakállas saskeselyű és további 50 madárfaj. Magasabb pontjain előfordulhat hó és jég.
 

Etiópia Akszúm, más néven Axum

Az Axumi Királyság központja volt, ma az UNESCO Világörökség helyszíneihez tartozik, továbbá Etiópia legszentebb városa, így rengetegen zarándokolnak el ide, főleg január 7-én és novemberben.
 

Etiópia Lalibela

Lalibela egy keresztény zarándokhely, sokan Új Jeruzsálemnek nevezik. Lalibela méltán híres a sziklából kifaragott templomairól, mely a Világörökség részét képezi. A szent város az egykori uralkodóról kapta a nevét.
 

Etiópia Dallol vulkán

Etiópia egyik legérdekesebb képződménye. Dallol jelenleg még tartja a világ legmelegebb átlaghőmérséklettel rendelkező hely rekordját. A vulkán kitörése után különleges tájat hozott létre sárga sziklákkal, zöld tavakkal.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.