Dominika fakultatív kirándulások

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak a helyi idegenvezetőhöz!

Ízelítő Dominika főbb látnivalóiból

 • Samana & Limon. Lovagoljon el az El Limon vízeséshez, csónakázzon a Samana-öbölben és látogassa meg a Bacardi-szigetet. Az ár az ételt és az italokat is tartalmazza. Repülővel: Felnőtt ár: 289 USD. Gyermek ár: 217 USD. Busszal: Felnőtt ár: 189 USD. Gyermek ár: 94,5 USD. 
 • San Pedro & Chavon. Látogassa meg Higuey és San Pedro városát, csodálja meg Altos de Chavon faluját és hajókázzon a Rio de Chavon folyón. Felnőtt ár: 106 USD. Gyermek ár: 53 USD. Az ár az ételt és az italokat is tartalmazza.
 • Santo Domingo. Egy nap a fővárosban, Kolumbusz Kristóf nyomában. Felnőtt ár: 95 (115) USD. Gyermek ár: 47,5 (59,5) USD. Az ár az ételt és az italokat is tartalmazza.
 • Sanoa Sensation. Katamaránnal Sanoa szigetére, majd motorcsónakkal vissza. Csodálja meg Altos de Chavon faluját hajókázással egybeköve a Rio de Chavon folyón. Felnőtt ár: 169 USD. Gyermek ár: 84,5 USD. Az ár az ételt és az italokat tartalmazza. 
 • Los Haitises & Yanigua Spa. Élje át a lélegzetelállítóan gyönyörű tájat a gyönyörű Los Haitises Nemzeti Parkban és ajándékozza meg magát egy iszapfürdővel az exkluzív Yaniguai természetspában. Felnőtt ár: 150 USD. Gyermek ár: 75 USD. Az ár az ételt és az italokat tartalmazza. 
 • Jungle Rally. Fedezze fel a Dominikai Köztársaság rejtett kincseit VIP kivitelben egy klimatizált dzsipben. Felnőtt ár: 145 USD. Gyermek ár: 99 USD. Az ár az ételt és az italokat tartalmazza. 
 • Sailing Adventure. Járja be egy vitorlás katamaránnal Punta Cana legszebb strandjait! Felnőtt ár: 114 USD. Az ár az ételt és az italokat tartalmazza.


Ízelítő a kalandprogramokból

 • Delfin úszás. Royal csomag: puszi, ölelés, pacsi, háton úszás, delfintolás, szabadidő. Felnőtt ár: 179 USD. Gyermek ár: 99 USD.
 • Scape Park Színes gyalogút a Hoyo Azul barlanghoz vagy túrázás az El Farallon sziklaszirthez, amelyet egybekötünk a Cueva Iguabonita barlangrendszernél lévő, kifeszített kötélen való száguldással. Felnőtt ár: 109 USD. Gyermek ár: 65 USD. Az italok árát a program tartalmazza. 
 • Bavaro Splash Igazi motorcsónak élmény búvárkodással. Felnőtt ár: 99/155 USD. Gyermek ár: 49 USD. Az italok árát a program tartalmazza.
 • Szörfözés. Két órás szörfoktatás Macao strandján. Felnőtt ár: 115 USD. Két fő esetén: 95 USD. 
 • Mélytengeri horgászat. Felszerelésekkel együtt. Felnőtt ár: 129 USD. Gyerek ár: 64,5 USD. Az italok árát a program tartalmazza. 
 • Búvárkodás. Ár: 62 USD-tól. Kalózhajó témával, rájákkal, cápákkal, étellel és itallal felnőtt ár: 114 USD. Gyermek ár: 80 USD. 

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Kérjük mutatkozzon be
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.