info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Rio de Janeiro

Krisztus-szobor, álomszép naplementék és karneváli hangulat

Brazília last minute utazás Rio de Janeiro olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 2 szálloda közül választhat.

Szűrők
Rio de Janeiro (jelentése: január folyója) Brazília második legnagyobb városa, az azonos nevű, Rio de Janeiro állam fővárosa. 1960-ig Brazília fővárosa, a 19. századig a brazil császárok koronázóvárosa.

Röviden csak Rio de Janeiro, híres a szambáról, illetve a hotelekkel körbevett Copacabana, Ipanema, és Leblon nevezetű tengerpartjairól. Különösen ismert az évente megrendezett Karneváljáról, a tengerpart melletti jellegzetes morró Cukorsüveg-hegyről, a Maracanã Stadionról és a hatalmas méretű Megváltó Krisztus-szoborról, ami a másik morró, a Corcovado-hegy tetején található. A városban található a Föld harmadik legnagyobb lakott területen belüli erdeje is, a Tijuca-erdő.

A város kivételes természeti környezetével és szépségével a UNESCO világörökségének része, Rio de Janeiro kultúrtáj néven.
2016-ban itt rendezték a nyári olimpiát
  • Rió Könyvtalálkozó
    03.2021. September
    Rió Könyvtalálkozó2021. September 03. 10:002021. September 12. 19:00
    Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
    A Rio Könyvtalálkozóra nyugodtan elmehet az ismerőseivel, részt vehet beszélgetésekben, autogrammot kérhet kedvenc íróitól, illetve kicsit közelebbről is megismerheti őket. öjjön el, és merüljön el új történetekben és nagyszerű kalandokban, szélesítse látókörét és élvezze felejthetetlen pillanatokat ezen a fesztiválon, amelyen a könyv a főszereplő!
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.