Last minute utazások Portugáliába. Albufeira, Vilamoura, Algarve

Ezen az oldalon 7 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Last minute utazások Portugáliába. Albufeira, Vilamoura, Algarve. Gyönyörű tengerpartjai, jellegzetes hangulatot árasztó városai és pici falvai, építészeti remekei, változatos felszíni formái, folyói, olívaültetvényei és szőlőhegyei vonzzák a turistákat nemcsak Európából, hanem a messzebb lévő országokból is. Az európai kontinens legnyugatibb országa Portugália, mára az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célponttá vált Nyugat-Európában. A tengerparti pihenésre vágyók Európa egyik legtisztább tengerpartján élvezhetik a napfényt, a fürdőzést és a vízisportokat.
Portugália Utazás infók
Portugália utazási információkPortugália Európa délnyugati csücskében, a Pireneusi-félszigeten fekszik. Keletről Spanyolország, délről és nyugatról az Atlanti-óceán határolja. Egyedülálló fekvésének köszönhetően Portugália csodáit az egyenetlen partjai és az óceán közelsége jelenti. Ettől függetlenül viszonylagosan elszigetelt, így a mai napig őrzi egyedi vonásait. Portugália nem tartozik a legkeresettebb európai úti célok közé, így sehol sem egyszerűbb eltűnni és élvezni a zavartalan pihenést. Portugália hasznos tudnivalók Portugália - Beutazási feltételekMagyar állampolgároknak érvényes útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, amely a visszaúttól számítva még három hónapig érvényes. Portugália - IdőeltérésMagyarországnál 1 időzónával nyugatabbra található, így -1 óra az időeltérés. Portugália - Hivatalos nyelvPortugál, de az idegenforgalmilag népszerű helyeken szinte mindenhol beszélnek angolul vagy németül Portugália - Hiva...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.