info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

1000 Út utazási iroda

A világ sokkal nagyobb, mint gondolnánk: rengeteg különleges országa van, amelyek egyszerűen eszünkbe sem jutnak, mikor úti célt választunk, holott csodás kincseket rejtenek.

  Hogy mire gondolunk? Amikor Franciaországról beszélünk, mindenki képzeletében megjelenik az Eiffel-torony, a kanyargó párizsi utcák, a francia sikk. Ha Olaszországról, akkor az isteni pizzák, a fürge robogók. Angliát említve az esős Londont látjuk magunk előtt. De mi a helyzet Grúziával, Örményországgal vagy épp Azerbajdzsánnal?

Az emberek nagy része csak keveset tud ezekről a helyekről – és ez nem az ő hibájuk. Ezeket a különleges desztinációkat valahogy mostohagyerekként kezeljük az európai országokhoz képest. Ennek sok oka lehet: a beutazás költségesebb, gyakran körülményesebb, és persze a fejekben kisördögként ott motoszkáló félelem. Hiszen amit nem ismerünk, attól tartunk is.

Amikor utazási irodánk elindult, a mi célunk éppen az volt, hogy megismertessük ezeket a különleges úti célokat az emberekkel, mi több, el is juttassuk őket oda. Hogy Grúziáról az ősi állapotban megmaradt templomok, a világhírű tbiliszi kénfürdők és a páratlan grúz ételek jussanak eszünkbe. Hogy Üzbegisztánra úgy gondoljunk, mint az országra, ahol megelevenedik az Ezeregyéjszaka hangulata, és ahol példás közbiztonsággal és őszinte vendégszeretettel várják az utazókat. Hogy Azerbajdzsán nevét hallva azonnal az „örökké égő hegyet” lássuk magunk előtt.

Persze ahogyan a rutinos utazók tágítják látókörüket, úgy tette irodánk is: ma már Földünk mind a hét kontinensére szervezünk utazásokat. Szentül hiszünk benne, hogy egy tökéletes világban minden embernek lehetősége lenne arra, hogy világot lásson, utazzon, és különleges helyekre is eljusson. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ezt lehetővé tegyük utasaink számára.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.