info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Vlagyikavkaz utazás

Vlagyikavkaz a vadon felfedezése

Vlagyikavkaz Oroszország utazás last minute utak olcsó akciós körutazás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Vlagyikavkaz nem messze található a Grúziától.Oszétia régió legnagyobb városa Vlagyikavkaz Észak-Oszétia fővárosa. Urald a Kaukázust a jelentése Vlagyikavkaz városnak. Oszét neve: Dzaudzsikau, ami annyit tesz: Dzaug faluja.Észak-Oszétia Oroszország egyik köztársasága, mely a Kaukázus hegység északi oldalán helyezkedik el. A Terek folyó mentén lévő települést 1784-ben alapították, a város lakosságát oszétek, oroszok, grúzok és örmények alkotják, melyek többsége keleti keresztény, míg a kisebbség pedig muszlim hitű. Vlagyikavkazt gyakran nevezik a Kaukázus Szentpétervárjának, ugyanis sokáig a térség kulturális és kereskedelmi központja volt. A jó állapotban megmaradt késő 19. és korai 20. századi épületeit orosz hivatalnokok és kereskedők építtették. Fekvése elképesztő, a Kaukázus havas hegycsúcsai a város fölé magasodnak.
  • Európai Zeneelemzési Konferencia
    20.2021. September
    Európai Zeneelemzési Konferencia2021. September 20. 08:302021. September 25. 20:30
    Moszkva, Oroszország (Európa)
    Az Európai Zeneelemzési Konferencia kulcsfontosságú esemény lesz a zeneelemzés és a kapcsolódó területeken. Célja a világ minden tájáról származó kutatók összehozása. A plenáris előadásokat az egyes részt vevő társadalmak képviselői tartják. Az esemény szervezői sok szeretettel várják a további szakértőket is.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.