info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Svédország körutazás

Fedezze fel Svédországot!

Svédország, Finnország Norvégia körutazás last minute olcsó akciós utazás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Svédország, Finnország Norvégia körutazás last minute olcsó akciós utazás.
Körutazásunkat az északi szépségek rajongóinak ajánljuk. Svédország, Finnország, Norvégia kincsei: hegyek, a tajga titokzatosságot sugalló fenyőerdői, a tundra, skandináv bájjal megrajzolt városok lopják magukat szívünkbe. A körutazás fénypontja a Mikulás-falu és a világ végén, az Északifokról történő pillantás a végtelen Jeges-tengerre.

Ha meghalljuk a Lappföld szót, akkor legtöbbünknek a Télapó, Niels Holgerson és a sarki fény jut eszükbe, holott különleges kultúrájával és mesébe illő tájaival sokkal többet kínál az utazónak. Idegenvezetőnkkel egy nyári délutánon arra a következtetésre jutottunk, hogy az igazi élmény, az igazi feledhetetlen Északi-fok és lappföldi érzés téli időszakban vár ránk! Ha meg szeretnénk tapasztalni, milyen egy igazi tél, kíváncsiak vagyunk azokra az emberekre, akik a kemény sarkköri életmódot választották, mindenképpen érdemes Lappföldre látogatni, bármely évszakban, de különösen télen. Különleges, vissza nem térő kalandok, feledhetetlen élmények várnak ránk!
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.