info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

St. Maarten

St. Maarten vagy másként Sint Maarten a Holland Antillák csodája

St. Maarten vagy másként Sint Maarten last minute utak, olcsó akciós nyaralás, üdülés.

St. Maarten, Sint Maarten utazás

St. Maarten vagy másként Sint Maarten kinek hogy tetszik

St. Maarten,  Sint Maarten utazás
Sint Maarten
St. Maarten vagy másként Sint Maarten uatzás a Holland ANtillákra, a Karib-szigetekere. Várja Önt a trópusi sziget egész évben. Irány a Karib-szigetek, ne késlekedjen, foglaljon még ma. A szigeten jó a közbiztonság. Ilyen repeteret sehol nem lát a világon. A holland oldalon lévő, nemzetközi repülőtér, a Princess Julianna, a világ legfurcsább leszállópályájú reptereinek egyike. A gépek a leszálláskor elképesztően alacsonyan ereszkednek le a Maho Beach nevű strand felett. A strand és a kifutópálya között csupán egy keskeny út és egy kerítés létezik.
St. Maarten vagy másként Sint Maarten last minute utak, olcsó akciós nyaralás, üdülés. A sziget déli fele Sint Maarten Hollandia része , ami nem gyarmat.
Mind a szigetet, mind annak holland fennhatóság alatt álló részét még a 20. században is gyakran a francia St. Martin névvel jelölték. A holland terület neve hivatalosan 1937. április 1-jén változott (a holland helyesírási normától eltérően, nem kötőjellel írt) Sint Maartenre. A holland területre, a félreértések elkerülése érdekében, idegen nyelveken is rendszerint Sint Maartenként utalnak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.