info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Portoroz utazás

A Szlovén Riviéra partjain

Portoroz utazás Szlovénia last minute üdülés akciós olcsó városlátogatás.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők
Szlovénia egyik legfelkapottabb városa Portoroz, mely nyüzsgésével és pálmafákkal tarkított főutcájával vonzza az idelátogatókat. Portorozban rengeteg kávézó, étterem és különböző boltok találhatóak. Homokos strandja és jachtokkal teli kikötője miatt kis túlzással a Francia Riviérához hasonlítják. Elsősorban azoknak ajánlott, akik kedvelik a modern és klasszikus jellemvonalak keveredését és a nyüzsgést.
Mindössze 25 kilométerre található az olasz határtól, így némi olasz jegyeket is megfigyelhetünk a városon: pizza, tészta szinte mindenhol kapható, a szlovén és olasz ízek keveredésével.

Ha strandolni támad kedvünk, többféle part is a rendelkezésünkre áll: homokos és kavicsos part szintén megtalálható a Szlovén Riviérán. A tengerparti részen minden épületre a csillogás jellemző, a városnak óváros része nincsen.

Portoroz egyre híresebb termálfürdőinek köszönhetően. A 19. században nyílt meg az első gyógyközpont, a 20. században már a legnépszerűbb európai tengerparti városokhoz tartozott.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.