info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Szlovénia

Szlovénia várja Önt nyáron

Szlovénia utazás last minute olcsó akciós körutazás

Aktív pihenés csodálatos tájakon

Irány Szlovénia!

Aktív pihenés csodálatos tájakon
Repubblica di Slovenia
Szlovénia elsősorban a természeti látnivalókat és az aktív pihenést kedvelőknek nyújt igazán különleges élményt, de kisebb kikötővárosainak és tengerpartjainak köszönhetően a homokos parton való pihenés is lehetséges! Ha Szlovéniában járunk, kihagyhatatlan látnivalók például a Bledi-tó, melynek közepén egy aprócska  sziget található, a Vintgar-szurdok gyönyörű vízesései, Koper bájos óvárosa, vagy éppen Piran romantikus sétánya. A kirándulások után pedig kényeztessük magunkat a világhírű bledi krémessel!
Sokak szerint csak tengerparti nyaralás céljából Szlovéniába menni nem túl okos dolog, sokkal több élményt kínálnak a hegyek és a tavak, rengeteg az aktív turisztikai lehetőség, Szlovéniát elsősorban a természetet kedvelőknek és azt kellően értékelőknek ajánljuk: idilli természeti miliők, csodás hegyvidékek, szép tavak, vadvizek, domináns zöld szín, jól szervezett természetvédelem - sportcipővel vagy túracipővel tanácsos felszerelkezni.
Szlovénia: tiszta levegő, sötétzöld táj, hegyek, kristálytiszta vizek, barlangok! A hegyekben mindenhol túraösvények, kerékpáros utak. Szlovénia szuper jó hely bicajosoknak. A földrajzi adottságokból kifolyólag szűkre szabott és túltelített. A karsztvidéknél az a rengeteg barlang, könnyen megmászható dombok várják Önt! Ez az ország barátságos, tele van szép, változatos tájakkal, van bőven mit meghódítani.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.