info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Panama Playa Bonita

Zavartalan pihenés, kellemes környezet

Panama Playa Bonita last minute akciós olcsó utazás nyaralás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Van olyan indulási időpont, kiindulás reptér vagy időtartam, amit nem talál az oldalunkon? Kérjen EGYEDI ajánlatot! »
Panama Playa Bonita last minute akciós olcsó utazás nyaralás
Panama a közép-amerikai térség legdélebbre fekvő országa. Délkeleten a dél-amerikai Kolumbiával , északnyugaton Costa Ricával határos. Panama 78 200 négyzetkilométer területű, kb. 3,8 milló lakosa van. Panama fővárosa: Panamaváros (kb. 1,8 milliós lakosságú). Panamában a hivatalos nyelv a spanyol, de széles körű az angol nyelvtudás. Panamaváros 9917 kilométerre fekszik Budapesttől. Panamában a hivatalos nyelv a spanyol, de sokan beszélnek angolul is (inkább a fővárosban és a karibi parton).

A lakosság nagy többsége katolikus, kb. 70 százalékuk mesztic, azaz fehér és indián keverék. Nem kell vízum magyar állampolgároknak Panamába, ha nem tartózkodnak ott 180 napnál tovább. Belépéskor kérhetik az oda-vissza szóló repülőjegyről mutatható dokumentumot és megfelelő anyagi fedezet bizonyítását. Panama nem veszélyes ország, nyugodtan választható desztináció. Ugyan látható bőven szegénység is, az ország latin-amerikai mértékkel mérve mind politikailag, mind gazdaságilag stabil és fejlett. Komolyabb higiéniai problémák, veszélyforrások nincsenek.

December és március között van a legkellemesebb klíma Panama meglátogatására, mert alig van csapadék és a páratartalom is elviselhetőbb. Május és november között sok az eső. Panamában egész évben kiegyensúlyozottan meleg az idő: nappal 30-33 között, éjszaka 21-23 Celsius). Más, északabbra fekvő közép-amerikai országokkal ellentétben Panamát nem érintik a hurrikánok.
 • InterLumi Kiállítás
  25.2020. July
  InterLumi Kiállítás2020. July 25. 08:002020. July 27. 20:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az InterLumi hatékony eseménynek bizonyult a régió világítóiparának fejlődésének ösztönzésében, és kiváló lehetőséget kínál a kiállítók számára, hogy bemutassák a legújabb innovációkat. A kiállítás összehozza a leendő vásárlókat és üzleti partnereket egy helyre, így biztosítva a kapcsolatteremtés lehetőségét.
 • Expo F Kiállítás és Vásár
  25.2020. July
  Expo F Kiállítás és Vásár2020. July 25. 08:002020. July 27. 20:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az eseményen az építőanyagok és építkezési eszközök nemzetközi vására és kiállítása zajlik. Az Expo F törekszik Latin-Amerikát és a Karib-térség országainak kiszolgálására, és ez a kiállítás elősegíti a régiókban az építési iparágak fellendülését, és a piacon feltörekvő cégek népszerűsítését.
 • ISHRS Társaság Éves Konferenciája
  21.2020. October
  ISHRS Társaság Éves Konferenciája2020. October 21. 10:002020. October 24. 19:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az ISHRS egy globális nonprofit orvosi szövetség, amely többek között a haj "betegségeire" (például hajhullás), és helyreállítására koncentrál. A szövetség 70 országból több, mint ezer taggal rendelkezik. A konferencián rengeteg témával és területtel foglalkoznak, viták, előadások keretében, illetve továbbképzésekre is lehetőségük lesz jelentkezni a résztvevőknek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.